Tilaa
Uutiset

Monipuolisesti uudistettu Buster XXL

19.09.2007

KirjoittajaVenelehti

Busterilta ensimmäinen kajuuttavene

Fiskars on uudistanut tutun Buster XXL:n. Neljännen sukupolven XXL on aiempaa linjakkaampi ja siinä toteutuu valmistajan markkinatutkimuksen teesi: veneen on oltava monipuolinen. Sitä uusi XXL on. Aiemmista Bustereista poiketen tilaa on mm. jääkaapille.

Yksi erityisen silmiinpistävä muutos Busterissa on tapahtunut. Veneessä käytetään nyt runsaasti lujitemuovia. Sekä Magnumissa että XL:ssä käytettiin runsaasti polyeteenimuovia, mutta uutuuden kohdalla siitä luovuttiin ennen kaikkea ulkonäkösyistä. Uutuus onkin aiempia Bustereita koreampi.

Fiskars on hakenut uutuuteensa aiempaa laajempaa käyttöaluetta. Runsaat säilytystilat, muunneltavat sisätilat sekä suojaisa peräosa palvelevat retkeilijää, kalastaja puolestaan arvostaa kokonaan irrotettavan peräpenkin tuomaa tilaa.

Buster XXL AWC on samalle rungolle rakennettu kajuutallinen Buster, ensimmäinen laatuaan. Eteenpäin kallistettu tuulilasi on yleensä työveneissä nähty ominaisuus, tukeva varustekaari on erinomainen alusta erilaisille asennuksille. Niiden väliin jäävä alue voi olla avoin tai se voidaan sulkea luukulla. Käynti veneeseen tapahtuu keulassa olevan suuren luukun kautta.

Sisätiloiltaan AWC-malli on kuin XXL. Uutuus tullaan näkemään Helsingin venenäyttelyssä helmikuussa. XXL:n ehdimme koeajaa vielä syksyn mittaan.

AI 19.9.07

Lue myös nämä

X