Tilaa
Uutiset

Mitalilähdön voitto Miamissa nosti Muhosen kakkoseksi

Myös Tapio Nirkko, Kaarle Tapper ja Monika Mikkola taistelivat tiensä kokonaiskilpailussa kymmenen parhaan joukkoon.

04.02.2019

KirjoittajaJukka Hiiro

Miamissa sunnuntaina päättynyt purjehduksen olympialuokkien maailmancup sujui suomalaisittain hienosti. Parhaiten menestyi Finnjolla-purjehtija Oskari Muhonen, kun hän voitti mitalilähdön ja nousi lopputuloksissa toiseksi.

”Ihan jees fiilis. Alkuviikko ei ollut minulle niin hyvä, mutta lopussa kulki hyvin. Onnistuin purjehtimaan tuloksellisesti tasaisen kilpailun”, Muhonen kommentoi Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n tiedotteen mukaan.

Finnjollissa niin ikään kilpaillut Tapio Nirkko oli mitalilähdössä kahdeksas sijoittuen kokonaistuloksissa seitsemänneksi. Nirkolla kilpailun alku sujui loppupuolta paremmin, sillä hän oli kahteen otteeseen jopa kärjessä.

”Kahtena viimeisenä päivänä olin vain koko ajan väärässä paikassa. Ei auta, että purjehtii kisan alun hyvin, jos sulaa lopussa”, Nirkko harmitteli.

Laser standard -purjehtija Kaarle Tapper oli kilpailuun tyytyväinen, sijoituttuaan viimeisessä lähdössä kuudenneksi ja kokonaistuloksissa seitsemänneksi.

”Kisa oli kokonaisuutena minulta hyvä. Kevyt tuuli ei ole kuulunut vahvuuksiini, joten oli todella kiva onnistua nyt näin hyvin”, Tapper sanoi tiedotteen mukaan.

Laser radial -luokassa Monika Mikkola sijoittui mitalilähdössä kuudenneksi ja oli näin lopputuloksissa kahdeksas.

Kevyen tuulen taituri Monika Mikkola oli Laser radialin mitalilähdössä kuudes ja lopputuloksissa kahdeksas.

”Tein tänään vähän turhia virheitä, jotka maksoivat loppusijoituksessani. Vaikeaa oli, mutta sellaista se on välillä. Nyt vain lisää treeniä”, Mikkola kommentoi kisaansa.

Miamin maailmancupin kaikki tulokset löytyvät täältä.

Lue myös nämä

X