Tilaa
Uutiset

Mikaela Wulff kuntoutuu hyvää vauhtia

02.01.2012

KirjoittajaKiti Westerback

Ville Väresmaa

Silja Lehtinen, Silja Kanerva, Mikaela Wulff ja Annina Takala matkustavat viikon kuluttua Miamiin metsästämään maapaikkaa olympiapurjehduksiin.

Selkävaivoista elokuun voittoisan Weymouthin esikisamatkan jälkeen kärsinyt Mikaela Wulff on tekemässä paluuta purjehtivaan kokoonpanoon.

– Hyvin on nyt treenit maistuneet ja selkäkin on antanut vihdoin koventaa harjoitteita. Mikä parasta, nyt on täysin selvää, että mitään vaaraa ei selän kipeytymiseen liity, purraan tarvittaessa hammasta ja tsempataan kahta kauheammin, toteaa paluustaan riemuitseva Wulff.

Apua Mikaela Wulffin selän kuntouttamiseen saatiin  mm. Eiran Sairaalan osteopaatti Petri Vuorjoelta ja purjehdusmaajoukkueen fysioterapeuteilta Jarmo Ahoselta ja Pia Wikstedtiltä, joka matkustaa tiimin mukana Miamiin.

Tiimin varajäsenenä Perthin MM-kisoissa purjehtinut Annina Takala matkustaa Miamiin neljäntenä tiimin jäsenenä.

– Harvoin sitä toivoo, ettei itse pääsisi vesille ja tositoimiin, mutta Miksulle soisi nyt onnistuneen paluun.

Miamissa purjehditaan vuoden ensimmäinen maailmancup-osakilpailu 22.-28.1.

Kolmen maapaikan kohtalo ratkaistaan 2.-4.2. karsintakilpailussa, johon osallistuvat vain ne maat, joilta olympialaisten maapaikka vielä puuttuu. Suomen kolmikon kovimpia kilpakumppaneita tässä joukossa ovat Saksa, Espanja, Kiina, Tanska ja Brasilia.

Lähde: Silja Lehtisen tiedotus
Kuva: Ville Väresmaa

 

Lue myös nämä

X