Tilaa
Uutiset

Meripelastusseura palkitsi miehistöjään: Vuoden turvallisuusteko -palkinto Espooseen

Suomen Meripelastusseura palkitsee vuosittain Vuoden turvallisuusteko -tunnustuksella henkilön tai yhteisön, joka on toiminnallaan merkittävästi edistänyt Meripelastusseuran vapaaehtoismiehistöjen turvallisuuden parantamista.

17.03.2023

Kirjoittajaveneen toimitus

Kuvaajasuomen meripelastusseura otto kiiski

Suomen Meripelastusseura on myöntänyt Vuoden turvallisuusteko -palkinnon Espoon Meripelastajille turvallisuuskulttuurin ja psykologisen turvallisuuden määrätietoisesta ja rohkeasta edistämisestä yhdistyksen miehistöjen keskuudessa.

Espoon Meripelastajien kulttuuri, jossa pelastusveneiden päälliköt kertovat avoimesti omista virheistään kaikkien opiksi ja hyödyksi, on esimerkillinen tapa kehittää turvallisuuskulttuuria ja parantaa miehistöissä toimivien psykologista turvallisuutta. Samalla se parantaa turvallisuutta ja vuorovaikutusta myös muualla kuin aluksilla, millä on positiivinen vaikutus kaikkien yhdistyksessä toimivien vapaaehtoisten hyvinvointiin.

Jani Seppälä Turusta Meripelastusseuran vuoden alusvastaava

Jani Seppälä.

Myöntämällä Jani Seppälälle vuoden alusvastaavan tunnustuksen Meripelastusseura haluaa huomioida hänen pitkän vapaaehtoisuransa isojen ja tekniikaltaan vaativien pelastusalusten ylläpidossa. Jani Seppälä toimi kahden eri PV5-luokan ja yhden PV4-luokan aluksen alusvastaavana yhtäjaksoisesti vuodesta 2005 alkaen ja luovutti alusvastaavan tehtävät eteenpäin seuraajille vuoden 2022 syksyllä.

Alusvastaavan tehtävien lisäksi Jani Seppälä on osallistunut aktiivisesti operatiivisen toimintaan toimimalla alusten päällikkönä.

Nimityksellä halutaan nostaa esille kaikki ne alustoiminnan takana vaikuttavat tahot, joiden uutterasti ja pyyteettömästi tekemä työ jää valitettavan usein taustalla näkymättömäksi.

Lisätiedot Suomen Meripelastusseura

 

Lue myös nämä

X