Tilaa
Uutiset

Merikarttasarjojen vaihtoviikot

12.05.2015

KirjoittajaAri Inkinen

Liikennevirasto tarjoaa kympin hyvitystä uuden merikarttasarjan ostajalle, kun tämä tuo mukanaan vanhan karttasarjan. Vaihtokampanja on voimassa 5.-18. kesäkuuta.

Liikennevirasto julkaisee uudistetun merikarttasarjan 2–5 vuoden välein riippuen merialueesta. Välivuosina karttojen muutokset ovat katsottavissa liikenneviraston verkkosivuilta löytyvässä päivityspalvelussa sekä Tiedonantoja merenkulkijoille -verkkolehdessä.

Useimmiten muutokset ovat päivitettyjä syvyystietoja, löydettyjä kiviä sekä turvalaite- ja väylämuutoksia. Vaikka muutosten määrä suhteessa karttojen informaatiomäärään onkin pieni, voi uusilla tiedoilla olla suuri merkitys turvallisuuteen, etenkin vierailla vesillä. Siksi merikartta on syytä uusia säännöllisin väliajoin.

Tuomalla kampanja-aikana jälleenmyyjälle vanhan merikarttasarjan, saa 10 €:n alennuksen mistä tahansa uudesta merikarttasarjasta. Tarjous koskee kaikkia Liikenneviraston tai Merenkulkulaitoksen julkaisemia kierresidottuja merikarttasarjoja.

Kampanjassa on mukana yli 80 jälleenmyyjää. Verkkokaupat eivät kuulu kampanjan piirin, koska vanhan kartan palauttaminen ei ole sitä kautta mahdollista.

Kampanjassa mukana olevat jälleenmyyjät sekä lisätietoa kampanjasta löytyy osoitteesta www.vaihtoviikot.fi.

Lue myös nämä

X