Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Testit

MCY 96 – Kun vain paras on kyllin hyvää

Monte Carlo Yachts esitteli uusimman luksusjahtinsa kesällä. Vierailimme Venetsiassa hulppeassa julkistustilaisuudessa, josta ei glamouria puuttunut.

10.11.2017

KirjoittajaTomi Peurakoski

KuvaajaMCY ja Tomi Peurakoski

Suurilla luksusjahdeilla on suuret julkistustilaisuudet suuressa maailmassa. Sain kutsun seuraamaan Monte Carlo Yachtsin uuden MCY 96:n lehdistö- ja julkistustilaisuutta heinäkuun lopulla Italian Venetsiaan.

Päivän ohjelman mukaan ensin juodaan kahvit ja sen jälkeen pidetään lehdistötilaisuus, jossa kerrotaan MCY:n taloudesta ja venealan näkymistä ja kerrotaan lyhyesti MCY 96:n ominaisuuksista. Tässä tilaisuudessa pitää olla pukeutunut bisnestyylisesti, iltajuhlaan ja varsinaiseen esittelytilaisuuteen pitää sitten pukeutua paremmin.

Venetsiassa

Lauantai, 29. heinäkuuta oli Venetsiassa tukalan kuuma. Kapeilla kaduilla ei tuntunut tuulenvirettäkään ja tumma puku suorine housuineen ei paljoa auttanut. Lehdistötilaisuuden aloitti MCY:n toimitusjohtaja Carla Demaria kertomalla perustietoa yhtiöstä ja yhtiön tunnusluvuista. Tilanne venealalla näyttää hänen mukaansa maailmanlaajuisesti hieman valoisammalta kuin aikaisemmin. Demaria valoi uskoa kuulijoihin, että kauppa tulee käymään myös vastaisuudessa. Lehdistötilaisuus oli suuren maailman tyyliin simultaanitulkattu useille eri kielille.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

X