Tilaa
Uutiset

Matkaveneilyn valmennuskurssi

14.03.2011

KirjoittajaKlaus Salkola

Klaus Salkola

Matkamoottoriveneilijöiden yhdistys Marinerit ry järjestää matkaveneilyn valmennustilaisuuden. Sen tavoite on valmentaa pitkästä venematkasta kiinnostuneita matkan suunnitteluun, valmistautumiseen ja itse suoritukseen.

Tilaisuudessa käydään läpi mm. venematkan harkintaa, veneen ominaisuuksia, budjettia, lähtövalmisteluja, veneen pakkaamista, reittejä ja satamia, terveysnäkökohtia, taktiikkaa, huoltoa, virallisia asioita ja vieraiden maiden erityisasioita.

Osallistujilla oletetaan olevan perustiedot ja taidot navigoinnista, säännöistä, veneen käsittelystä ja veneilytaidoista. Veneen päällikön lisäksi koko miehistö voi osallistua koulutukseen, joka kohdistuu venematkaan Suomesta Itämeren eteläosaan. Aihepiiriä käsitellään kuitenkin laajasti ja siitä on hyötyä muillakin venematkoilla.

Koulutus tapahtuu Helsingissä Länsi-Pasilassa 19.3. kello 13-17 Lounasravintola Esterin kokoustilassa, Esterinportti 2. Sen kustantaa Kippari-lehti ja Otavamedia ja tilaisuus on osallistujille ilmainen. Mukaan tulisi varata muistitikku jaettavan kurssiaineiston tallettamiseksi paikan päällä.

Ilmoittautumisia ja tiedusteluja ottaa vastaan kurssin vetäjä Klaus Salkola, m. 0400 385 530.

Lisätietoja

 

Lue myös nämä

X