Tilaa
Uutiset

Marinetek osti ruotsalaisyhtiön

21.10.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Marinetek/Nordiska Flytbryggor

Suomalainen kelluvia kokonaisratkaisuja toimittava Marinetek on ostanut laitureita ja venesatamia rakentavan Nordiska Flytbryggor Ab:n (NFB).

Yhtiö on perustettu vuonna 1985 ja sen on alan kolmen suurimman yrityksen joukossa Ruotsissa. Sen palveluksessa on 30 henkeä, jotka jatkavat Marinetek Group -konserniin kuuluvan Ruotsin tytäryhtiön vanhoina työntekijöinä.

– Yritysosto tuo Marinetekille nopeaa kasvua Ruotsissa ja lisää tuntuvasti tuotantokapasiteettia meille tärkeään markkinaan. Ostetulla yrityksellä on myös vahva jalansija Norjan markkinoilla, joka antaa meille näin huomattavasti paremmat kasvuedellytykset koko Pohjoismaissa, toteaa Marinetek Group Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Seppälä.

Yrityksen uusi nimi on Marinetek NFB ja sen toimitusjohtajaksi on nimitetty Anders Johansson, joka johtaa myös Tukholmassa sijaitsevaa Marinetek Sweden -yhtiötä.

Marinetek Group on nopeasti kasvanut Euroopan suurimmaksi alan yritykseksi. Se on toteuttanut 15 vuoden aikana yli 2 000 venesatamaa 35 maahan. Konserniin kuuluu nyt 16 tytäryhtiötä ympäri maailmaa ja sillä on valmistusta kymmenessä maassa.

 

 

Lue myös nämä

X