Tilaa
Uutiset

Marinerin perämoottorit tekevät paluun Suomen markkinoille

Mercury Marine on solminut Mariner-perämoottoreiden jälleenmyyntisopimuksen Motonet-tavarataloketjun kanssa Suomessa ja Virossa.

05.02.2019

KirjoittajaJukka Hiiro

Mariner-perämoottorit tekevät paluun Suomen markkinoille. Mercury Marine on solminut jälleenmyyntisopimuksen Suomessa Motonet-tavarataloketjun kanssa. Aluksi mallistossa tulee olemaan viisi pienemmän kokoluokan perämoottoria.

Mariner-perämoottorit tulevat maaliskuun alussa myyntiin Motonetin kaikissa 34:ssa tavaratalossa niin Suomessa kuin Virossakin.

”Mariner-perämoottoreiden myötä tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia laadukkaita venemoottoreita ja niihin liittyviä tarvikkeita 34:stä tavaratalostamme, jotka sijaitsevat usein lähellä vilkkaita veneilyalueita. Meille ja asiakkaillemme on tärkeää, että tuotteiden takana on Mercury Marine, joka takaa tuotteiden laadun ja takuu- ja jälkimarkkinointipalvelut”, sanoo Motonetin toimitusjohtaja Antti Tiitola Mercury Marinen tiedotteessa.

Valmistajan mukaan Mariner-perämoottoreilla on legendaarinen maine luotettavina laitteina, ja niitä ovat siksi käyttäneet myös monet viranomaiset ja kalastajat.

Motonetilla on liikkeitä Suomessa ja Virossa kaikkiaan 34.

”Motonet tavaratalot tarjoavat laadukkaan ja koko maan kattavan myymäläverkoston Mariner-moottoreiden myynnille. Motonetin laaja venetarvikkeiden ja kalastusvälineiden valikoima ja perämoottorien myynti tukevat luontevasti toisiaan”, Mercury Marine Suomen toimitusjohtaja Jussi Sepponen sanoo tiedotteessa.

Myyntiin tulevat viisi perämoottorimallia ovat F3.5 MH, F5 MH, F9.9 MH, F15 MH sekä F20 MH. Hevosvoimia niissä on nimensä mukaisesti eli 3,5-20 ja hintahaitari tulee näillä näkymin olemaan 720 euron ja noin 3200 euron välillä mallista riippuen.

Lue myös nämä

X