Tilaa
Mainos

LUOTETTAVUUS SYNTYY KOKEMUKSESTA

Mitä on loma? Se on vapautta valita. Tehdä tai olla tekemättä. Kääntää nokka uuteen suuntaan tai olla kääntämättä.

02.02.2021

KirjoittajaMAINOS: ADRIA

Loma on vapautta. Silloin ei tarvitse stressata mistään, niin kauan kuin kaikki toimii, kuten pitääkin. Tien päällä vapaus nimittäin syntyy luotettavuudesta. Se syntyy toimivista yksityiskohdista, pienistä ja kekseliäistä ratkaisuista, joiden varaan voi laskea. Vapaa-ajan ajoneuvon suunnittelussa pienet yksityiskohdat ja jokainen senttimetri ovat tärkeitä. Oikeat pohja- ja tilaratkaisut opitaan vuosikymmenten kuluessa, eikä oikoteitä ole.

ADRIAN PITKÄ KOKEMUS JA ammattitaito näkyy toiminnallisissa ratkaisuissa läpi malliston aina kuusimetrisestä retkeilyautosta täysintegroituun, lähes yhdeksän metriä pitkään, moderniin tilaihmeeseen. Mallisto koostuu neljästä päälinjasta: integroitu, puoli-integroitu, cross-over ja alkovimallisto. Niistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Makuutilaratkaisuissa on varaa valita, vuodepaikkoja on kahdesta seitsemään. Sähkötoimiset laskuvuoteet säästävät tilaa ja panoraamaikkunat luovat ennenkokematonta avaruuden tuntua oleskelutiloihin. Säilytystilat niin keittiössä, oleskelutiloissa kuin kylpyhuoneissakin ovat entistäkin paremmat ja innovatiivisemmin sijoitellut.

Ergonomisesti suunnitelluissa keittiöissä käytetään parhaita laitteita ja multimediaratkaisut integroitavine multimediaseinineen hyödyntävät viimeisimpiä innovaatioita. Lisävarusteena Sonic-malleihin on saatavissa myös ”MACH” etäohjausjärjestelmä. Kompakteissa tiloissa kaikkien ratkaisujen on oltava toimivia ja loppuun asti mietittyjä, vain siten syntyy matkailuajoneuvo, jossa kaikki toimii niin, että sinulla säilyy vapaus nauttia.

ADRIA-MATKAILUAUTOT ON tehty ympärivuotiseen käyttöön. Adria on luotettava matkakumppani, joka toimii yhtä hyvin leirintäalueella kuin tienpientareella. Se on laadukas koti tien päällä, joka kulkee siellä, missä sinäkin. Luotettavasti, jotta sinulla säilyy vapaus valita – miten, missä ja milloin vietät lomasi ja vapaa-aikasi.

ADRIAN TUOTTEILLA on kattava takuu, ja yli 450 jälleenmyyjän verkosto huolehtii osaltaan varaosa- ja jälkimarkkinointipalvelusta.

 

fi.adria-mobil.com

X