Tilaa
Uutiset

Linnanmäki Regatta: Töölönlahti täyttyy pienistä purjeista 21.8.

22.07.2011

KirjoittajaKiti Westerback

 Kiti Westerback

Töölönlahdella 21.8. purjehdittava Linnanmäki Regatta on optimistipurjehtijoiden hyvän tuulen regatta, johon alle 12-vuotiaat aloittelijat tulevat pitämään hauskaa, tapaamaan muita purjehtijoita ja tutustumaan kilpapurjehdukseen.

Kilpailuun odotetaan noin 150 purjehtijaa.

Hyvän Tuulen Linnanmäki Regatan tarkoitus on kannustaa lapsia purjehtimaan ja tarjota iloinen kisakokemus. Viime hetken ramppikuumeen varalta paikalla on Helsingfors Segelsällskapin (HSS) junioripurjehtijoita, jotka ovat tarvittaessa mukana jollissa kannustamassa kaikki pikkukipparit lähtöviivan yli.

Ensimmäiset kymmenen maaliin ehtinyttä saavat sijoituksen ja kunniakirjan, mutta palkinnot arvotaan kaikkien kilpailijoiden kesken palkintojenjakotilaisuudessa.

Finlandia-talon parkkipaikka on regattapäivänä varattu optimistijollille. Saapumisilmoittautuminen alkaa kello 8 ja regatta päättyy palkintojenjakotilaisuuteen kello 15 Finlandia-talon Cafe Verandassa.

Regatan jälkeen purjehtijat pääsevät Linnanmäelle osallistumismaksuun sisältyvällä isohupi-rannekkeella.

Töölönlahden junioripurjehduskisojen perinteet ulottuvat vuosikymmenten taakse, ja nykyiset optarimummit ja -vaarit muistelevat omia purjehduskisojaan 50-luvun Töölönlahden aalloilla. Helsingfors Segelsällskap (HSS) järjestää Linnanmäki Regatan tänä vuonna kolmatta kertaa.

Lisätietoja

Lähde: Suomen Purjehdus ja Veneily

Lue myös nämä

X