Tilaa
Mainos

Liikkuva kesämökki tuo lomailuun vapautta

Mikäpä olisi sen rentouttavampaa kuin antautua tien vietäväksi ilman kiveen hakattua aikataulua, ja majoittua mukavasti uusiin paikkoihin. Adria Astella -matkailuvaunut auttavat ottamaan lomasta kaiken irti.

08.02.2023

KirjoittajaMAINOS: ADRIA

Matkailuvaunu tarjoaa kesämökkiä vapaampaa otetta lomailuun, ilman aikatauluja tai muita rajoituksia. Maisemaa voi vaihtaa oman mielensä mukaan, ja joka kesä on mahdollista vuokrata vaikkapa upouusi rantapaikka. Korkean varustelutason ansiosta lomailu onnistuu helposti ja mukavasti.

Uutta Adria Astella -vaunumallistoa voikin luonnehtia ylelliseksi ja liikkuvaksi lomakodiksi.

“Adria Astella -matkailuvaunuista löytyy muun muassa designkeittiö sekä hotellinomainen ja tilava kylpyhuone, jossa on erillinen suihkutila. Lämpötilan saa säädettyä sopivaksi termostaatilla ja ilmastoinnilla. Sähköttömässäkin paikassa pärjää akkujen ja aurinkokennojen avulla”, kertoo Kabe- Adrian myyntipäällikkö Jussi Laaksonen.

Matkailuvaunun avulla pääset oikeasti irti arjesta ilman kesämökin piha- ja remonttitöitä. Leikkaamattomat nurmikot eivät pilaa lomatunnelmaa, vaan voit keskittyä täysillä olennaiseen. Leirintäalueelle pysäköity matkailuvaunu toimii erinomaisena tukikohtana, jolloin voit rauhassa tehdä autollasi erilaisia päiväretkiä lähiympäristöön.

“Kuluneet kaksi kesää ovat mahdollistaneet mittavat panostukset leirintäalueiden ja niiden palveluiden kehittämiseen. Tänä päivänä muutaman kympin matkailuvaunumaksulle saa monessa paikassa roppakaupalla vastinetta”, toteaa Laaksonen.

Myös puskaparkit ovat entistä suositumpi tapa viettää matkailuvaunulomaa. Puskaparkeiksi kutsutaan leirintäalueiden ulkopuolelle jääviä paikkoja, jonne matkailuvaunu voidaan pysäköidä. Vinkkejä parhaista puskaparkeista löytää esimerkiksi sosiaalisesta mediasta.

Matkailuvaunu toimii kesällä loistavasti myös ylimääräisenä vierashuoneena.

Lue myös nämä

X