Tilaa
Uutiset

Kiel World Cup: Lehtiselle tappioita ja voitto

22.06.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Kiel 2010_lehtinen2

Silja Lehtisen, Silja Kanervan ja Mikaela Wulffin päivä alkoi voitokkaasti. Viimeisissä lähdöissä koetut tappiot tarkoittavat kuitenkin, että epäonnistumisille ei ole sijaa keskiviikkona, jos Lehtisen tiimi mielii mitalisijoille.

Match racessa aloitettiin tiistaina ensin viimeisillä kisoilla kultaryhmän keskinäisistä sijoituksista. Silja Lehtinen tiimeineen voitti päivän ensimmäiset lähtönsä, ja voittojen myötä Lehtisen tiimin voittoprosentti oli kultaryhmän toiseksi paras, 80.

Myöhemmin päivällä alkaneissa puolivälierissä vastaan asettui venäläisen Jekaterina Skudinan tiimi. Puolivälierissä purjehditaan ensimmäisenä kolmeen pisteeseen -periaatteella. Tiistain aikana pari ehti ottaa yhteen kolmesti. Skudina johtaa tällä hetkellä Lehtistä 2-1.

Puolivälierien loput lähdöt, välierät ja finaalit purjehditaan keskiviikkona.

470-luokassakin päästiin jälleen kisaamaan. Rosa Lindqvist ja Johanna Eskelinen pitivät sijoituksensa ja ovat neljän lähdön jälkeen sijalla 31. Nina Tammisto ja Annina Takala sekä miesten puolella Joonas ja Niklas Lindgren onnistuivat tänään parantamaan sijoituksiaan hiukan. Lindgrenit ovat 36:s, Tammisto ja Takala 34:s.

Star-luokassa Jesper ja Tom Sundman purjehtivat viiden lähdön jälkeen sijalla 21.

RS:X-purjelaudoissa Robert Haapanen on 39:s.

Kielin World Cup -kisa päättyy finaalipurjehduksiin keskiviikkona.

Lisätietoja

Kuva: Kieler Woche/Segel-bilder.de
Lähde:
Purjehtijaliiton tiedotus

 

Lue myös nämä

X