Tilaa
Uutiset

Kestotilaajan edut

31.05.2006

KirjoittajaVenelehti

 

Kestotilaus on aina edullisempi. Kestotilaajana saat vuositilauksestasi aina alennuksen normaalihintaan verrattuna.

Verkkosivujen erikoisedut: Ainoastaan kestotilaajat voivat ladata tai tilata ilmaiseksi Vene-lehden vanhoja juttuja joko Juttuarkistosta tai Satamat ja matkat -osiosta.

Maksuton veneilijän sääpalvelu. Vene-lehden Forecan kanssa yhteistyönä kehittämästä sääpalvelusta näet Pohjoismaat kattavan viiden vuorokauden lämpö-, sade- ja pilvisyysennusteen, samat ennusteet Suomesta alueittain kolmen vuorokauden ajalle, meri- ja järvialueet kattavan tarkan tuuliennusteen kahden lähivuorokauden ajalle, merisäähavainnot, Pohjoismaat ja Suomen kattavat sadetutkahavainnot sekä koko Euroopan kattavan pilvisyysanimaation ja ilmanpainekartan.

Lokikirja veloituksetta (arvo 19 e). Kestotilaajana saat veloituksetta huhtikuun numeron mukana Vene-lehden 100-sivuisen Lokikirjan. Perinteisten merkintöjen lisäksi kirjassa on paljon sellaista tietoa, jonka muistaminen on lähimain mahdotonta. Siksi kirja kannattaa ottaa mukaan veneeseen, vaikka sitä ei aktiivisesti ja päiväkirjanomaisesti täyttäisikään. Varsinaisen lokikirjan pitäminen on vapaaehtoinen huvi, tämän kirjan tarkoitus on olla myös veneilijän allakka ja muistikirja, josta hetkessä löytyvät alan tärkeät osoitteet ja yhteystiedot, hätäohjeet, säätietojen lähteet, jätteidenkeruupaikat jne.

Veneen vuosikerta cd-rom: Saat viime vuoden Vene-lehtien sisällön kätevästi cd:llä maaliskuun numeron mukana. Rompulla myös Veneily 2009 -katsaus.

Miesten Maailma -lehti veloituksetta kaksi kertaa vuodessa (touko- ja lokakuussa). Lehden aihepiirit kattavat tekniikan, ulkoilun, urheilun, talouden sekä tietenkin liikkumisen niin maalla kuin merelläkin.

Lahjatilaus: Kestotilauksen maksaja saa valita itselleen lahjalehdet Yhtyneiden Kuvalehtien antamasta lehtivalikoimasta (arvo jopa 22 e). Valintaasi kysytään laskun yhteydessä.

Tuntuvia alennuksia VeneShopin ja Verkkokaupan tuotteista.

<< Paluu

Lue myös nämä

X