Mainos

Kesän parhaat hetket koet Yamarinilla

28.03.2019

KirjoittajaYHTEISTYÖSSÄ: Inhan Tehtaat Oy Ab / Yamarin

Kesän parhaat hetket voit kokea Yamarinilla. Veneilitpä sitten rauhallisesti perheen pienimpien kanssa tai vauhdikkaasti vaihtelevissa sääolosuhteissa, Yamarinen viimeisen päälle hiotut ja testatut ominaisuudet antavat sinulle markkinoiden parhaat ajoelämykset. Yamarin on ollut veneilyn edelläkävijä jo perustamisvuodesta 1972 ja se lukeutuu Suomen ja Pohjoismaiden arvostetuimpiin venemerkkeihin.

Yamarin-veneet on tehty kestämään vaihtelevissa Pohjoismaisissa oloissa. Muotoilu ja sisustus henkivät ajatonta, skandinaavista tyyliä perheystävällisiä ratkaisuja unohtamatta. Tilankäyttö veneissä on käytännöllisen tehokasta. Yamarinit ovat myös tunnettuja korkeasta vakiovarustetasostaan. Veneet valmistetaan edelleen käsityönä yli 40 vuoden kokemuksella ja niitä on Euroopan vesillä jo yli 70 000 kpl.

Sinun, perheesi ja ystäviesi turvallisuus on meille tärkeää. Näin ollen kaikki Yamarin-veneet käyvät jo suunnitteluvaiheessa läpi perusteelliset ja laajamittaiset testit, joiden aikana venettä testataan erilaisissa olosuhteissa yhteensä satoja tunteja. Työn tuloksena markkinoille tuodaan turvallinen moottorivene, jonka kyydistä kaikki nauttivat kauniista veneilykesästä turvallisesti.

Yamarin-malleja on alkaen uudesta sivupulpetillisesta 46 SC:sta alkaen malliston lippulaivaan Yamarin 88 DC:en. 46 SC on näppärä mökki-, kala- ja retkivene, joka sopii mainiosti myös perheen ensimmäiseksi veneeksi.  Viidelle henkilölle suunnitellun veneen runko on täysin uusi ja kansirakenne on selkeä ja helppokulkuinen. Yamarin 46 SC on toimiva ja tyylikäs kokonaisuus, jonka erinomaiset ajo-ominaisuudet takaavat vakaan matkanteon myös vaihtelevissa keleissä.

Yamarin-malliston toinen uutuus kaudelle 2019 on reilut kuusimetrinen, avokeulainen bowrider-vene, joka on mainio yleisvene vapaa-ajanviettoon ja erityisesti vesiurheiluun. Yamarin 63 Bow Riderin muunneltava, suuri avotila tarjoaa hyvät tilat vauhdikkaaseen vapaa-ajanviettoon vesillä. Valkoisia pelkistettyjä linjoja korostavat tummat tyynyt ja mustat pleksiyksityisohdat esimerkiksi säilytystilojen ovina ja kansina.

Uusi Yamarin 63 Bow Rider edustaa samaa uutta ajatonta ulkoasua ja muotoilua kuin uusi, kaikkien aikojen suurin 88 Day Cruiser.

Odotettu uusi Yamarin 88 DC on suunnattu vesielämästä perheen ja ystävien kanssa nauttivalle veneilijälle, joka arvostaa hyviä oleskelutiloja, tyylikästä ulkonäköä ja erinomaisia ajo-ominaisuuksia. Lähes yhdeksän metriä pitkä Yamarin 88 Day Cruiser tarjoaa 12 hengelle mukavat olosuhteet veneretkeilyyn ja kahteen kajuuttaan mahtuu yöpymään jopa viisi henkilöä.

Vesillä viihtymiseen suunnitelluista Yamarin-malleista löytyy hieno ratkaisu jokaiseen makuun!

VALMISTAJA: Inhan Tehtaat Oy Ab www.yamarin.com

 

Yamarin Q kertoo kaiken tarpeellisen

Kauden 2019 Yamarin-uutuusmallit, 88 DC ja 63 BR on varustettu edistyksellisellä Yamarin Q -infotainment-järjestelmällä, jonka suuri ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö yhdistää elektroniset kartat, ajotietokoneen ja viihdejärjestelmän osaksi moottoriveneen perusvarustusta.

Yamarin Q on helppokäyttöinen laite, joka poistaa esimerkiksi tarpeen erillisen karttaplotterin tai kaikulaitteen hankkimisesta. Myös ohjauspisteen ulkonäkö ja ergonomia paranevat, kun erillisiä moottoritietoja välittäviä pikkunäyttöjä ei tarvita

Q-järjestelmässä kaikki tarvittava kartoista ja moottorin tiedoista paikallissäähän sekä veneen käsikirjoista erilaisiin veneilyn opetusvideoihin löytyy yhdestä paikasta, eikä erillisiä laitteita ja kirjoja tarvita.

Yamarin Q on vakiovaruste uusissa 88 DC ja 63 BR -malleissa. Yamarin 63 BR:ssa kosketusnäyttö on 10-tuumainen ja Yamarin 88 Day Cruisereissa peräti 16-tuumainen.

Yamarin Q sisältää vakiovarusteena internet-yhteyden, C-Mapin merikartat, Yamaha-perämoottoreiden hallinta- ja mittarijärjestelmän, oman alueen säätiedot ja wifi-hotspotin, jonka kautta Yamarin Q:n verkkoyhteyden voi jakaa myös muille laitteille.

Musiikin jakaminen onnistuu sovelluksia käyttäen langattomaan musiikin toistoon.

Yamarin Q -näyttöä voi täydentää lisävarusteena saatavalla kaikuanturilla, kalakaiulla, kaukosäätimellä, AIS:lla, laadukkaalla äänentoistojärjestelmällä sekä tutkalla.

 

X