Tilaa
Jutut

Kerro veneilystäsi – vastaa lukijakyselyyn

06.06.2022

Kirjoittajaveneen toimitus

Kuvaajasteffi sjöholm

Veneily ja veneilijät ovat parin viime vuoden aikana lisääntyneet, mikä on erinomainen asia myös Vene-lehdelle. Veneilytavatkaan eivät ole enää ihan samoja kuin ennen.

Koska veneily uudistuu, uudistamme myös Vene-lehteä vastaamaan entistä paremmin lukijoidemme muuttuneita tarpeita. Tähän uudistustyöhön tarvitsemme lukijoiden apua. Sitä varten toteutamme lukijakyselyn, johon toivomme mahdollisimman paljon vastauksia.

Kerro siis meille millä veneilet, miten veneilet, missä veneilet, kuinka usein veneilet ja muutama muukin oleellinen asia veneilystäsi. Kun tiedämme veneilytapanne, osaamme paremmin tehdä tarpeisiinne vastaavaa lehteä. Haluamme kuulla toiveesi siitä, millaisia juttuja haluaisit lehteen enemmän ja mitä vähemmän. Tai onko jokin sinulle tärkeä aihe jäänyt kokonaan käsittelemättä.

Tarkoituksemme on palvella niin hyvin kuin pystymme ihan kaikkia suomalaisia veneilijöitä riippumatta veneen koosta tai käyttövoimasta. Veneelle ovat tärkeitä niin purjehtijat kuin moottoriveneilijät. Ja vuodesta toiseen verkkosivujemme luetuimpiin juttuihin ovat kuuluneet soutuvenevertailumme.

Pienenä porkkanana arvomme vastanneiden kesken vuoden pituisen Vene- tai Kippari-lehden digitilauksen.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä.

Lue myös nämä

X