Tilaa
Mainos

KEEP COOL™ – ja jatka töitä

Laadukkaista sähkötyökaluista on apua veneen kunnostamisessa siinä missä työmaalla ja puutarhassakin. Skilin Keep Cool™ -akut pitävät huolen siitä, ettei virta lopu kesken.

20.02.2022

KirjoittajaMAINOS: SKIL

Punaiset työkalumme on suunniteltu erityisesti vaativille harrastajille ja satunnaisiin ammattilaisten tarpeisiin. Niiden sydän on SKIL:n patentoima Keep Cool™ -akkuteknologia, joka parantaa akun kestoa jopa 25%. Se käytännössä myös kaksinkertaistaa akun käyttöajan säätelemällä tehokkaasti akun lämpötilaa ja suojaamalla sitä ylikuumenemiselta.

Uudet 20V Max Energy Plat-form -akkumme sopivat kaikkiin punaisiin SKIL-akkutyökaluihin, joita on jo lähes 70.

SKIL Keep Cool™ -akkujärjestelmä sopii harrastuksiin, töihin ja puutarhaan.

Työkaluja on myynnissä niin valmiina setteinä akkuineen ja latureineen kuin pelkkinä laiterunkoina. Näin työkaluarsenaalin laajentaminen on helppoa ja kustannustehokasta.

Akkujen lisäksi uudistimme laitteiden ergonomian hyödyntämällä monia pieniä, mutta käyttömukavuutta huomattavasti lisääviä innovaatioita.

Punaisena lankana on tarjota laatutietoisille käyttäjille ammattityökalujen ominaisuuksia kuluttajahintaan – eli enemmän vastinetta rahalle. Laitteemme ovat pärjänneet hyvin mm. TM Rakennusmaailman testissä.

Myönnämme laitteillemme myös kolmen vuoden takuun. Takuu ei edellytä kuluttajalta mitään ylimääräisiä toimenpiteitä. Mikäli työkaluun tai akkuun tulee vikaa kolmen vuoden kuluessa ostopäivästä, se vaihdetaan liikkeessä uuteen. Ammattikäytössä takuu on yhden vuoden mittainen.

 

 www.skil.fi

Lue myös nämä

X