Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

KEEP COOL™ – ja jatka töitä

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: SKIL

Punaiset työkalumme on suunniteltu erityisesti vaativille harrastajille ja satunnaisiin ammattilaisten tarpeisiin. Niiden sydän on SKIL:n patentoima Keep Cool™ -akkuteknologia, joka parantaa akun kestoa jopa 25%. Se käytännössä myös kaksinkertaistaa akun käyttöajan säätelemällä tehokkaasti akun lämpötilaa ja suojaamalla sitä ylikuumenemiselta.

Uudet 20V Max Energy Platform -akkumme sopivat kaikkiin punaisiin SKIL-akkutyökaluihin, joita on yli 50. Työkaluja on myynnissä niin valmiina setteinä akkuineen ja latureineen kuin pelkkinä laiterunkoina. Näin työkaluarsenaalin laajentaminen on helppoa ja kustannustehokasta.

Akkujen lisäksi uudistimme laitteiden ergonomian hyödyntämällä monia pieniä, mutta käyttömukavuutta huomattavasti lisääviä innovaatioita.

Punaisena lankana on tarjota laatutietoisille käyttäjille ammattityökalujen ominaisuuksia kuluttajahintaan – eli enemmän vastinetta rahalle. Laitteemme ovat pärjänneet hyvin mm. TM Rakennusmaailman testissä.

Myönnämme laitteillemme myös kolmen vuoden takuun. Takuu ei edellytä kuluttajalta mitään ylimääräisiä toimenpiteitä. Mikäli työkaluun tai akkuun tulee vikaa kolmen vuoden kuluessa ostopäivästä, se vaihdetaan liikkeessä uuteen. Ammattikäytössä takuu On yhden vuoden mittainen.

 

#SKILhelps – jo 6 miljoonaa tyytyväistä tee se itse -kävijää 

SKIL avasi viime vuonna uudet verkkosivut (www.skil.fi) palvelemaan tee se itse -henkisiä harrastajia. Seikkaperäisiä nikkarointi- ja remonttivinkkejä ja -ohjeita 27 kielellä tarjoava sivusto on tavoittanut jo yli 6 miljoonaa kävijää eri puolilla maailmaa.

Sivustolla on vaiheittaisia, kuvallisia ohjeita erilaisiin kodin remontti- ja rakennustöihin sekä puutarhatöihin. Ohjeiden aiheina on mm. kipsilevyseinän levyttäminen, kaappien asennus, seinien maalaaminen, taulutelevision kiinnittäminen seinään sekä terassin rakentaminen.

SKIL haluaa tarjota enemmän vastinetta rahalle, enemmän takuuta ja enemmän onnistumisia. Suomessa uuden SKIL-tuotelinjan jakelijana toimii Motonet.

 www.skil.fi

X