Tilaa
Testit

Käytetty: Flipper 535 HT – Retkeilystä uisteluun

Kun aihiossa on joustavuutta ja tavoite kirkkaana mielessä, yleisveneen viritys täsmäkäyttöön sujuu pienillä täydennyksillä, ilman varsinaisia muutostöitä.

01.07.2022

Kirjoittajaja kuvat Pasi Nuutinen

Testiin saamamme Flipper 535 HT palvelee melkein yksinomaan kalastusta ja siinäkin yhtä lajia. Omistajan kirjanpidon mukaan vetouistelutunteja kertyy noin 500 per kausi. Veneen alkuperäistä tarkoitusta, retkeilyä satunnaisten yöpymisten kera, ei tehdä juuri lainkaan.

Siksi varustelu poikkeaa tavanomaisesta. Tarkemmin tutkiessa yllättää se, että ero tosiaan on vain varustelussa. Rakenteellisia tai muuten vaativampia muutoksia ei ole tarvittu lainkaan. Se on osin seurausta käyttäjän joustavuudesta harrastuksensa toteuttamisessa, mutta myös siitä, että venettä hankkiessa on ollut jo kokemusta vaadittavista ominaisuuksista.

Ne ovat määrittäneet venetyypiksi pienen hardtopin. Tämä vene on omistajansa neljäs versio aiheesta. Aiemmissa on ollut sekä plussia että miinuksia verrattuna nykyiseen, mutta kokonaisuutena Flipper 535 HT on osoittautunut parhaiten toimivaksi.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X