Tilaa
Uutiset

Jeanneau Merry Fisher 1295 Fly – Iloisempi matkalla

26.09.2022

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Jeanneaun laajan Merry Fisher -malliston uusi lippulaiva ei ole enää kalavene varustelunsa eikä kokonsakaan puolesta, vaikka se yhä perämoottoreilla kulkeekin. Tosin niitä tarjotaan kuivapainoltaan 8,8 tonnin ja 12,95 metrin mittaiseen veneeseen 3 x 300 hevosvoiman verran.

Oikeasti Merry Fisher 1295 Fly on yläohjaamolla ja kolmella suurella kajuutalla varustettu täysverinen matka- ja asuntovene. Omistajan sviitti keulassa nauttii suurten kylki-ikkunoiden tuomasta luonnonvalosta sekä omasta toiletista, unohtamatta hyvän mittaista toimistopistettä etätyöskentelyä varten. Vieraskajuutat ovat perässä ja ne saa sekä erillisillä että parivuoteilla. Päätoiletti on asuinkannen keskellä.

Pääkannen ohjaamo-salonki yhdistelmä jatkuu perää kohden todella suureksi pentteriksi, josta tarjoilu käy kätevästi avattavien lasiseinien kautta avotilan sohvaryhmään. Sitä suojaa auringolta pitkä kattolippa ja yleistyvään tapaan avotilan laidat saa avattua terasseiksi. Yläohjaamon takana on vielä yksi pöydällä ja kylmätiloilla varustettu sohvasto, keulakannella taas suuret patjat auringonottajille.

Malliston suurimmalle veneelle veistämö ilmoittaa lähtöhinnaksi 334 000 euroa (ALV 0%).

Lisätiedot Jeanneau ja Nautical Partners

Lue myös nämä

X