Tilaa
Uutiset

ISAF Youth Worlds, Dublin: Tapper 11:s, Mikkola 19:s

17.07.2012

KirjoittajaKiti Westerback

Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n tiedotus

Vuonna 1996 syntynyt Monika Mikkola ja vuonna 1995 syntynyt Kaarle Tapper edustavat Suomea ISAF:n nuorten MM-kisoissa Dublinin lahdella Irlannissa 12.-21.7.

Jokaisesta kansainvälisen Purjehtijaliiton kisoihin osallistuvasta maasta pääsi kisaan kuhunkin luokkaan vain yksi edustaja.

Tapper 11:s

Kaarle Tapper on kolmannen kisapäivän ja seitsemän lähdön jälkeen 11:s 58 kilpailijan joukossa.

– Startit onnistuivat tänään hyvin ja omat fiilikset ovat tällä hetkellä parhaat näissä kisoissa tähän saakka. Tuuliolosuhteet ovat olleet vaikeat, mutta keskittyminen on on ollut kohdillaan, Tapper pohti maanantaina suorituksiaan.

Valmentaja Tom Lönnqvist myötäili Tapperin tunnelmia.

– Tänään oli upeaa nähdä, miten erityisesti Kaarlen purjehdus lähti kunnolla käyntiin. Hyvin purjehtimalla pystyy vielä muuttamaan sijoitustaan näissä kisoissa, Lönnqvist muistutti seitsemän lähdön jälkeen.

Mikkola 19:s

Toisena kisapäivänä viidennessä lähdössä voiton purjehtinut Monika Mikkola on maanantain jälkeen 19:s 42 maan edustajan joukossa.

– Kovin vastus näissä kisoissa on minullekin ollut sää. Olen tyytyväinen tuloksiini, ja kolmen kisapäivän jälkeen on hyvä päästää lihakset palautumaan ja levätä hieman, muiden kisaajien tavoin tiistaina välipäivää pitävä Mikkola kertoi.

Tiistai lepopäivä

– Otamme rennosti ja lataudumme keskiviikkoa varten. Vaikka tiistai on lepopäivä, pidämme ajatukset kisoissa ja keskitymme tulevaan, joukkueenjohtaja Markko Tapper kertoi.

Keskiviikkona voit jälleen seurata lähtöjä blogista.

Lisätietoja

Lähde ja kuva: Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n tiedotus

Lue myös nämä

X