Tilaa
Uutiset

ISAF Youth Worlds, Dublin: Tapper 10:s, Mikkola 19:s

21.07.2012

KirjoittajaKiti Westerback

ISAF Youth Worlds

Dublinin lahden oikukkaissa tuulissa Kaarle Tapper nosti sijoitustaan ja Monika Mikkola säilytti asemansa keskiviikkona.

– Tämä on ollut vaikea kilpailu etenkin tuulen suhteen. Tämä on myös ainoa aidosti olympialaisten kaltainen pitkä junnukisa. Lähtöjä on yhteensä 12 ja poisheittoja vain yksi. Nyt pyritään tekemään oikeita ratkaisuja ja purjehtimaan mahdollisimman hyvin loppuun asti, valmentaja Tom Lönnqvist kommentoi kisan kulkua, kun takana oli neljä kisapäivää ja yhdeksän lähtöä.

Kaarle Tapper nousi keskiviikkona kymmenenneksi.

– Tulosluettelossa on noustu ylöspäin, mikä on aina hyvä merkki. Startteihin pitää vielä saada terävyyttä, ja yritän ilman muuta vielä parantaa sijoitustani näissä kisoissa. Olosuhteista oppii aina jotain uutta, mikä auttaa seuraavissa lähdöissä, Tapper kertoi. 

Monika Mikkola on neljän kisapäivän jälkeen yhä 19:s.

– Tänään reittivalinnat tuuleen nähden eivät olleet aivan kohdillaan, mutta lähdöt menivät hyvin. Vahvuuteni kisossa on varmasti se, etten luovuta helpolla, vaan vedän suorituksen aina täysillä loppuun saakka, vaikka kaikki ei menisikään ihan suunnitellusti, Mikkola pohti.

ISAF Youth MM-kisat jatkuivat torstaina kahdella lähdöllä ja perjantaina oli vuorossa kisojen kahdestoista ja samalla viimeinen lähtö. Suomalaisten sijoitukset eivät niissä enää muuttuneet.

Lisätietoja

Lähde ja kuva: Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n tiedotus

Lue myös nämä

X