Tilaa
Mainos

Husky – alumiiniveneiden aatelinen kalastaa ja kyntää aaltoja merillä ja sisävesillä

01.09.2021

KirjoittajaFINNMASTER BOATS

Husky -mallistomme veneet ovat laadukkaita alumiiniveneitä, jotka ovat sekä reippaan urheilullisia että monikäyttöisiä niin vapaaaikaan, yhteysveneeksi kuin kalastukseen – viihdyt vesillä sitten yksin, perheen tai ystävien kanssa. Käyttäjäkokemuksia on kanssamme jakanut mm. Mikko Kuustonen, joka toteaa päätyneensä testailujen jälkeen Husky R6 alumiiniveneeseen Yamahan koneella. Ratkaisussa korostuu toimintavarmuus, turvallisuus, monipuolisuus ja tyylikkyys. Laatu näkyy materiaaleissa ja huolellisessa suunnittelussa: lepuuttajille ja irtotavaroille löytyy toimivat säilytyspaikat ja käyttömukavuus on hiottu.

Pidän kalastamisesta ja päiväretkistä, joten tällä veneellä maailma aukeaa täysin uusin eväin ja etätyöt onnistuvat mainiosti liikkuvassa Husky-toimistossa, kertoo Kuustonen.

JARI KOSTAMO JA TÄYDELLINEN KALASTUSVENE – HUSKY R6

Husky R6 alumiinivene on loistava esimerkki Finnmaster Boats Oy:n tuotekehitysyhteistyöstä, jossa kalastusmestari Jari Kostamon kanssa toteutettiin hänelle ainutlaatuinen venepaketti. Veneessä on Garminin vene-elektroniikka ja Yamahan 150-hevosvoimainen moottori. Kostamolle on myös tärkeää, että suunnittelussa on otettu huomioon niin kalastus kuin perheen kanssa veneily erilaisten aktiviteettien kera.

FINNMASTER PILOT SARJAN HYTTIVENEELLÄ KALASTAT KOVEMMILLAKIN KELEILLÄ

Finnmaster Pilot -sarjan vene on järkevä valinta kaikkiin näihin käyttötarkoituksiin. Merikelpoinen ja vakaa runko, tilava takakansi, hyvät säilytystilat ja matkustajille säänsuojaa tarjoava ohjaushytti varusteineen on yhdistelmä, joka toimii kaikissa olosuhteissa. Jos päivä vesillä venyykin suunniteltua pidemmäksi, näissä matkaveneissä on hyvin tilaa myös yöpymiseen. Täysin uudistunut Pilot hyttivenemallisto on valmiina vesille kattavalla vakiovarustuksella. Pilot 6, Pilot 7 ja Pilot 8 malleissa on mm. uudet tyylikkäät teippaukset, uudelleen muotoillut ja tukevat mustat kaiteet sekä valomasto, jossa on paikka tutkalle. Pilot 7 ja Pilot 8 moottoriveneiden katot ja kattorakenteet on täysin uusittu ja molemmissa malleissa on uusi leveä yhtenäinen kattoluukku. Lisävarusteena kaikkiin malleihin on nyt saatavana tummanharmaa runko ja katto sekä Pilot 7:ään tehdasasennetut runkoikkunat.

Haluatko koeajaa oman Pilotin ja olla itse kapteenina?
Be your own pilot ja suuntaa keula kohti kalavesiä!

ETSITKÖ MATKAVENETTÄ, HYTTIVENETTÄ, KALAVENETTÄ, RETKIVENETTÄ TAI YHTEYS-VENETTÄ?

Varaa koeajoaika lähimmältä Yahama Center jälleenmyyjältäsi, joilta löytyy Finnmaster Pilot -mallisto ja Husky -mallistomme.

Kotisivut: finnmaster.fi

Lue myös nämä

X