Tilaa
Uutiset

Humminbirdin vedenalainen tutka

19.12.2012

KirjoittajaKiti Westerback

Humminbird 

Humminbird 360° Imaging avaa aivan uusia mahdollisuuksia kaikuluotaamiseen.

Humminbirdin omaan ethernet-verkkoon liitettävä laite pystyy luomaan vedenalaisen kuvan kaikkiin suuntiin veneen ympärillä. Ympyrän muotoinen peittoalue on 0,65 hehtaaria säteen ollessa 45 m. Valokuvamainen viistokaikukuva päivittyy näytölle samaan tapaan kuin vedenpäällinen tutkakuva.

Luotausnäkymän voi rajata myös veneen eteen, jolloin käytössä on pohjasta pintaan saakka tarkka, lähes 50 m:n pituinen näköala kaikkeen, mitä veneen edessä on.

Etsivä löytää

Etsintätyössä laite toimii tarkkana ja tehokkaana apuna meripelastustöissä, vedenalaisessa tutkimustyössä ja kalastuksessa. Sen avulla sukeltaja voidaan ohjata pinnalta luotaimen avulla juuri oikeaan kohtaan veden alla vaikkapa ahtaassa satama-altaassa tai kapeassa lahdessa.

Humminbird 360° Imaging -laite on yhteensopiva mallien 1198csi Combo, 998csi Combo, 898csi Combo sekä 788csi ja 798csi HD Combo kanssa.

Siihen voi tutustua Normark Suomi Oy:n osastolla 3a3 Vene 2013 -messuilla. Myynnissä se on kautta maan veneily- ja kalastustarvikeliikkeissä suositushintaan 2 490 euroa.

Lisätietoja 

 

Lue myös nämä

X