Tilaa
Uutiset

Hotelli Hangon Tehtaanniemeen

21.06.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Gorm / Event Management Group Oy

Muutamassa vuodessa herää Hangon Itäsataman lähiseutu uuteen kukoistukseen. 

Tiedossa on mm. asuinrakennuksia, joiden julkisivujen puurakenteet tuovat tuulahduksen perinteisten kalastuskylien hengestä.

MTV3-kanavan Diili-ohjelmassa tuli tutuksi Meri-Hangon projekti, jossa rakennetaan Hankoon asuin-, hotelli- ja liikehuoneistoja kolmeen eri kohteeseen.

Kolmiosainen rakennushanke on käynnistynyt Hangon Grandiksi nimetyssä kohteessa Bulevardin ja Merikadun kulmassa, jossa rakennetaan 27 asuinhuoneistoa.

Lähes 100 miljoonan euron projektiin kuuluva Tehtaanniemen hotellihanke – Hotel Hanko ja siihen kuuluvat kahdeksan huvilasviittiä – on saanut arkkitehti Aaro Virkkusen kynästä lopullisen muotonsa. Hotelli panostaa loma-asiakkaiden lisäksi vahvasti kokouspalveluihin ja yritystapahtumiin.

– Hanko on muutakin kuin vain mahtava kesäkaupunki. Sillä on potentiaalia vaikka muille jakaa. Kaupungin on aika herätä ruususenunestaan, hehkuttaa Hangon Rantakiinteistöt Oy:n hallituksen puheenjohtaja Harry ”Hjallis” Harkimo esitellessään upealle kallioniemelle aivan kaupungin huvivenesataman kupeeseen valmistuvan hotellin mallinnoskuvaa.

– Hotellista ja sen ainutlaatuisista sviiteistä aukeaa poikkeuksellinen merimaisema kaikkina vuodenaikoina.

Hangon kaupungilla on suunnitelmia vierassataman kunnostamisesta, mutta tämä hanke on vasta lähtökuopissa.

 

 

Lue myös nämä

X