Tilaa
Uutiset

Holmenkol Ski-Yachting pujoteltu

24.03.2011

KirjoittajaKiti Westerback

SkiYachting Tahko 2011

Hiihtokauden kohokohta Holmenkol Ski-Yachting on pujoteltu. Numeroiden haun ja jälki-ilmoittautumishässäkän jälkeen Tahkon ”rauhallisessa alppikylässä” monessa mökissä valot eivät sammuneet ja olo oli sen mukainen starttialueella.

Vene Magnum Cup teamin jäsenet juhlivat valmentajansa Imma Levanderin Final Race -juhlissa sen verran tehokkaasti, että eivät ehtineet ajallaan starttiin, mutta saivat valmentajansa sinnikkyyden ansiosta luvan startata myöhemmin.

Erikoismaininnan saivat Ippa Segercranz ja Derek Breitenstein, jotka kilpailun jälkeen vielä ajoivat Helsinkiin osallistuakseen 50-vuotisjuhliin.

Holmenkol Ski-Yachtingin 2011 nopein nainen ilman tasoitusta oli Janina Nerdrum ja nopein mies Thomas Hallberg.

Kertoimilla, jotka tässä kisassa ratkaisevat, voiton vei vain 10-vuotias alppikanuuna Miikka Nieminen, joka myös heti maalialueella ilmoitti, että Tanja Poutiainen ja Kalle Palander ovat hänen ehdottomat idolinsa.

Joukkuetuloksissa nyt jo toisena vuonna peräkkäin voiton vei Holmenkol Racing (Janina Nerdrum, Thomas Hallberg, Maria Thelen) niukalla voitolla ennen FK Teamiä (Miikka Nieminen, Matti Nieminen, Christian Thomé) ja Escarcot-joukkuetta (Oscar Keurulainen, Antti Keurulainen, Peter von Koskull).

Ski-Yachting on kahdesta osakilpailusta koostuva rento laskettelukauden lopetus ja purjehduskauden avaus. Molemmat osakilpailut käydään kolmen hengen joukkueilla.

Brändö Seglaren klubilla katsotaan 7.5. kuka on kuka merellä ja mikä joukkue vie kaiken kunnian.

Lisätietoja

 

Lue myös nämä

X