Tilaa
Mainos

HOC Takes You There

25.03.2019

KirjoittajaYHTEISTYÖSSÄ: X-Yachts

HOC 33P Explorer on sulavalinjainen ja kevyesti kulkeva vene ainutlaatuisen ja patentoidun pohjansa ”Petestepin” ansiosta. Edistyksellinen suunnittelu ja ainutlaatuiset teknologiset ratkaisut tekevät siitä yhden tämän hetken edistyksellisimmistä veneistä markkinoilla. Kovaa tekstiä, mutta vene puhuu puolestaan.

Kansainväliset lehdet, sekä suomalaiset Vene, Kippari ja Venemestari ovat suorastaan ylistäneet HOC 33P Explorerin ominaisuuksia. Venelehden Ari Inkinen kuvaili venettä seuraavasti: ”HOC 33P Explorer on hyvin ja viisasti tehty vene, jolla on helppo ajaa. Se on taloudellinen ja hiljainen. Keskitetty hallintajärjestelmä on tietoteknisesti orientoituneelle kuskille helppo ja mieluinen. Veneessä näkyy lähes joka paikassa laatu.”

HOC veneessä on pyritty siirtämään autoilun ajamisen helppoutta veneilyyn. Kaikki oleelliset toiminnot käynnistyvät yhden napin painalluksella. Navigointia helpottaa 29-tuumainen näyttö, joka on markkinoiden suurimpia plotteri-näyttöjä. Näyttö voidaan jakaa eri toiminnoille näyttämään samanaikaisesti vaikkapa plotterin kuvaa tai teknisiä ajotietoja ja suurennettuna tutkakuvaa.

Vene on niin hiljainen, jopa 40 solmun nopeudessa, että se saa epäilemään desibelimittarin toimivuutta.  Polttoainetaloudellisuus on huippuluokkaa, matkanopeudella 29 solmua noin 36 litraa tunnissa ja täydellä kaasulla, noin 40 solmun nopeudella alle 70 litraa tunnissa. Vastaaviin arvoihin pääsee harva samankokoinen vene.

Katetun HOC 33P Explorerin lisäksi saatavilla on avovene, HOC 33P Cruiser.

Lue myös nämä

X