Tilaa
Uutiset

Highfield Sport 650 – Alumiininen urheilu-rib

18.03.2024

Kirjoittajapasi nuutinen

Highfield poikkeaa useimmista rib-valmistajista siinä, että se tekee veneiden jäykän rungon alumiinista. Niin myös tänä keväänä päivittyvässä mallissa Sport 560.

Pohja on syvä 24-asteen V, jossa on yksi voimakas nousulistapari. Ponttonit ovat Hypalonia. Perässä on uimatasot ja vankka targakaari. Ne ovat alumiinia kuten kaikki kalusteet, rankkaa ilmettä keventää metalliosien ja rungon valkoinen pulverimaalaus.

Koko perän levyisen, selkänojallisen penkin alla on säilytystila. Polttoainetankki (105 l) on turkin alla ja akut ohjauskonsolin sisällä olevassa varastossa. Peräpenkin eteen nousee pieni klaffipöytä ohjaamon penkkiyksiköstä, jonka jalassa on tilaa kylmiölle.

Ohjauspenkillä on tilaa kahdelle, käsikahvat laidoilla ja istuimen reuna nousee seisten ajoa varten. Sen alla on kapea hylly pikkutavaroille. Hyvä niin, sillä itse pulpetissa ei ole tavaralokeroa eikä karttahyllyä, mutta asennustila riittää isolle plotterille. USB-pistokkeet on sekä ohjaamossa että peräpenkin matkustajille.

Keulatilan saa välilevyillä katettua kokonaan aurinkotasoksi. Ilman levyjä jää yksi istuin ohjauspulpetin eteen ja keulaan pieni taso, jonka alla on varastoa. Ponttonien päällä on vielä maihinnousua helpottava astintaso, jonka alla on ankkuriteline

Veneen koko pituus on 5,66 m (sisätila 3,82 m), leveys 2,50 m (1,35 m), paino 581 kg ja kantavuus 1 188 kg. Suurin moottoriteho on 115 hv (86 kW).

Lisätiedot: Highfield Boats, YachtsAgent

Highfield 560 SP

Lue myös nämä

X