Tilaa
Uutiset

Helly Hansen Navigare Scan -vauvaliivit vaihtoon

04.06.2008

KirjoittajaVenelehti

hh

Helly Hansen on päättänyt lopettaa 10-15 kg Navigare Scan -vauvaliivin myynnin. Navigare Scan liivin ostaneet asiakkaat voivat vaihtaa sen veloituksetta Helly Hansen Kidsafe -malliin.

Ruotsalainen Testfakta vertaili pienten lasten pelastusliivejä. Helly Hansenin Kidsafe-liivi voitti testin painoluokassa 10-15 kg, mutta saman valmistajan Navigare Scan ei saanut testissä hyviä arvioita. Kaikki Helly Hansenin pelastusliivit, myös Navigare Scan painoluokassa 10-15 kg, ovat CE-hyväksyttyjä. Navigare Scan eroaa Kidsafe-mallista vain muotoilussa. Kidsafe-mallissa on otettu paremmin huomioon lasten anatomia ja se kääntää lapsen perinteisiä malleja paremmin oikein päin tämän jouduttua veteen pää tai kasvot edellä.

Asiakkaita, jotka ovat viimeisen kolmen vuoden sisällä ostaneet Helly Hansenin Navigare Scan 10-15 kg -mallin ja haluavat palauttaa tuotteen, pyydetään ottamaan yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään (ks. www.konekesko-marine.fi/toimipistehaku).

– Navigare Scan on CE-normien mukaan hyväksytty malli ja tietoon ei ole tullut ainoatakaan vakavaa onnettomuutta, jossa lapset olisivat käyttäneet kyseistä liiviä. Tästä huolimatta malli poistuu myynnistä nyt suunniteltua aikaisemmin. Emme halua aiheuttaa huolta lasten vanhemmille ja tästä johtuen otamme mallin pois myynnistä vuotta aikaisemmin, kuin olimme alun perin suunnitelleet. Jatkossa tulemme keskittymään ainoastaan testivoittaja Kidsafe -malliimme, sanoo tuotepäällikkö Karl Einar Jensen Helly Hansenilta.

AI 4.6.2008

 

 

Lue myös nämä

X