Tilaa
Uutiset

Hanselta pieni uutuusmalli – Hanse 360

07.03.2024

Kirjoittajapasi nuutinen

Hansen ”ranskalaissarja” jatkuu miellyttävästi malliston pienempään päähän. Berret-Racoupean suunnittelua käyttämään siirtynyt saksalaisveistämö tuo vielä kuluvalla kaudella vesille Hanse 360:n. Päältä näkyy sukulaisuus 410-, 460- ja 510-malleihin jotka ovat samasta kynästä lähtöisin.

Silmiinpistävän voimakkaat palteet keulasta lähtien erottavat solakan vedenalaisen ja täyteläisen vedenpäällisen rungon; märkäpinta pidetään pienenä ja sisätiloja maksimoidaan. korkean varalaidan massiivisuutta kevennetään syvennetyillä runkoikkunoilla.

Itsejalustuva fokka on Hanselle tutusti oletuspurje keulassa, ruffin laidoilla on kiskot valmiina genuaa varten ja integroidussa ankkuriteline/keulapuomissa on halssauspisteet code0:lle tai genaakkerille. Ratteja on kaksi, kaikki nostimet ja jalukset tuodaan niiden etupuolelle vinsseille. Matkustamo jää näin köysistä vapaaksi.

Sisätilat ovat leveän rungon ansiosta avarat, makuukajuuttoja on yksi keulassa ja kaksi perässä. Moottoriksi on perinteisen dieselin rinnalle tarjolla sähköinen, jolla saavutetaan tavanomaiset tarpeet hyvin kattava 55 meripeninkulman toimintasäde.

Lisätiedot Hanse Yachts ja HanSail

Hanse 360

Lue myös nämä

X