Tilaa
Uutiset

Grand Soleil 65 LC – Isot italialaiset Cannesin venenäyttelyssä

14.08.2023

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Grand Soleil tuo Cannesin venenäyttelyyn kaksi uutta pursimallia, molemmat veistämön suuresta ja ylellisestä päästä. Rungoiltaan veneet pohjautuvat aikaisempiin Performance-versioihin, mutta sekä 65 LC (Long Cruise) että 72 LC tähtäävät mukavuuksiltaan moitteettomille risteilyille, eivät kilparadoille.

Grand Soleil 65 LC majoittaa omistajat ja vieraat kolmeen, omilla kylpyhuoneilla varustettuun sviittitasoiseen kajuuttaan. Pentteri ulottuu poikki  veneen ja sisältää pienen dinetin neljälle, mutta on siististi erillään salongissa sijaitsevasta pääruokasalista. Henkilökunta asuu kahden hengen keulakajuutassa, jossa on oma toiletti.

Käytännössä sama tilanjako on myös GS 72 LC:ssä, jonka ensimmäinen yksilö on jo kerinnyt vesillekin. Kaikki tilat vain ovat suurempia ja väljempiä. Se näkyy selvimmin ulkotiloissa, jossa 72 LC:n matkustamo on sommiteltu kaksijakoiseksi. Edessä ovat sohvaryhmät laidoilla, paapuurin C-muotoisen edessä suuri pöytä. Taaempana molemmat sohvat leviävät aurinkotasoiksi ennen ohjaamoa, joka jatkuu samalla turkkitasolla aina avoimeen perään saakka.

Veneet ovat samalla italialaisveistämön lippulaivoja.

Grand Soleil 72LC

Lisätiedot Grand Soleil

Lue myös nämä

X