Tilaa
Mainos

Gardena — Ratkaisut helppoon nurmikonhoitoon

Automaattisesti hoituva nurmikko ja uudet kätevät akkutuotteet keventävät kesäelämää niin kotona, mökillä kuin vesilläkin.

29.03.2019

KirjoittajaYHTEISTYÖSSÄ: GARDENA

Suomen suvi on kaunis, mutta lyhyt. Kun jätät aikaa ja vaivaa vievän nurmikonhoidon robottiruohonleikkurille, voit keskittyä täysillä kesästä ja lomailusta nauttimiseen. Robottiruohonleikkurit ovat niin kehittyneitä ja eteviä laitteita, että voit huoletta jättää ruohonleikkuun niiden harteille vähän haastavammallakin tontilla.

GARDENA tarjoaa luotettavaa robottiruohonleikkaamisen tekniikkaa jo yli 20 vuoden kokemuksella. Valikoimassa on robottiruohonleikkureita niin pienelle kuin suurellekin pihalle. Esimerkiksi uutuusmalli GARDENA SILENO life sopii erinomaisesti keskisuuren tontin ruohonleikkuuseen. Se selviää vaivattomasti monimuotoisista puutarhoista, jopa 30 % kaltevista rinteistä ja ahtaistakin paikoista. Leikkuri ei kavahda vesisadettakaan. Se palaa automaattisesti lataamaan akkunsa ja on niin hiljainen, että sitä tuskin kuulee.

SensorCut-järjestelmän ansiosta leikkuutulos on tasainen ja tarkka.

Jos haluat viedä mukavuuden vieläkin pidemmälle, valitse smart system -malli, jota voit hallita omalla älypuhelimellasi – missä ikinä oletkin.

Akkuteknologia on automatiikan ohella helpottanut puutarhanhoitoa ja pienten askareiden hoitamista.

Uusi innovatiivinen akkukäyttöinen GARDENA AquaClean Li-40/60 -painepesuri on hiljainen ja kätevästi liikuteltava ratkaisu vaikkapa mökkilaiturin tai veneen pesemiseen. Se ei vaadi hana- tai sähköliitäntää, joten tarvittaessa veneen peseminen onnistuu näppärästi vaikka lähirannassa. Irrotettava vesisäiliö on tilavuudeltaan 14 litraa. Painepesuri voidaan yhdistää myös vesiletkuun. Paine on säädettävissä tarpeen mukaan, eikä arkojenkaan pintojen pesua tarvitse arastella. Akku on yhteensopiva muiden 40 V:n GARDENA HeartBeat System -tuotteiden kanssa.

GARDENAn valikoimasta löytyy myös akkukäyttöinen uppopumppu. Pumpun avulla vaikkapa soutuveneen tyhjentäminen tai kasteluveden pumppaaminen mökkipuutarhaan hoituu kätevästi ilman pitkiä ja hankalakäyttöisiä jatkojohtoja. Laite sopii myös klooriveden, mutta ei suolaveden pumppaamiseen.

Lue myös nämä

X