Tilaa
Jutut

Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottas osakkaaksi veneyritykseen

Formula 1 -kuski Valtteri Bottas lähtee osakkaaksi Vääksyn konepisteeseen.

04.02.2020

KirjoittajaJukka Hiiro

Formula 1 -kuski Valtteri Bottas lähtee osakkaaksi Vääksyn konepisteeseen. Veneily- ja vapaa-ajan moottoriajoneuvoliiketoimintaan keskittyvä yritys saa uudesta osakkeenomistajasta arvostamaansa käyttäjänäkökulmaa, yritys tiedottaa.

Bottas on ollut pitkään yhtiön asiakas ja tarjolla olevat laitteet veneistä vesijetteihin ja mönkijöihin ovat tulleet näin tutuksi. Tutuksi on tullut myös yrityksen kasvustrategia, mikä vähitellen johti nyt nähtävään osakkuuteen.

”Vääksyn konepisteen edustamat laitteet kuuluvat kiinteästi omaan vapaa-aikaani ja aktiivisen urheiluuran jälkeen kenties vielä enemmän. Vuosien varrella olen oppinut tuntemaan yhtiön henkilökuntaa ja omistajia ja luottamaan siihen että homma toimii. Kun tällainen mahdollisuus tuli eteen, se tuntui hyvin luontevalta askeleelta”, Bottas toteaa tiedotteessa.

”Kun ajatus Valtterin osakkuudesta yhtiössämme nousi esiin, se osui sopivasti vaiheeseen, jossa on viety läpi sukupolvenvaihdos. Valtterin mukaantulo ikään kuin sinetöi tämän vaiheen ja avaa luonnollisesti paljon mahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.  Sanomattakin on selvää että tässä puhutaan pitkäaikaisesta yhteistyöstä”, kommentoi puolestaan Janne Korhonen, yhtiön toimitusjohtaja ja yksi pääomistajista.

Lue myös nämä

X