Tilaa
Uutiset

F1-veneilijät Sami Seliö ja Filip Roms solmivat monivuotisen huippudiilin

Suomalaistiimi teki huippusopimuksen Arabiemiraattien Sharjah-tallin kanssa F1-veneiden MM-sarjassa. Sopimuksen taloudellinen tuki on merkittävä.

17.03.2019

KirjoittajaJukka Hiiro

F1-veneiden kaksinkertainen maailmanmestari Sami Seliö on yhdessä Filip Romsin kanssa allekirjoittanut monivuotisen yhteyistyösopimuksen Arabiemiraattien Sharjah-tallin kanssa. Suomalaiskuskien lisäksi Sharjah Team tukee myös suomalaistallia F2-luokassa, jossa tiimin kuljettajana on hollantilainen Ferninand Zandberg.

F1-veneiden MM-sarjan ensimmäinen kilpailu ajetaan 30. maaliskuuta Saudi Arabian Dammamissa.

F2-luokan MM-sarjassa ajavan Zandbergin lisäksi Sharjah Teamin värejä edustaa F4-S -veneiden sarjassa Suomen Alec Weckström.

”Monivuotinen sopimus on meille kuljettajille ja koko suomalaiselle moottoriurheilulle merkittävä päänavaus. Tiimimme on edelleen suomalainen, sen kotipaikka on Suomi ja kilpailemme MM-pisteistä ja mestaruuksista Ferdinandia (Zandenberg) lukuun ottamatta suomalaisilla lisensseillä. Myös sopimuksen taloudellinen tuki on merkittävä”, Sami seliö sanoo tiedotteen mukaan.

Sharjahin emiraatin puolesta sopimuksen allekirjoittivat Sharjah Tourismin puheenjohtaja H.E. Khalid Al Midfa ja Sharjahin johtokunnan jäsen H.E. Ali Salim Al Midfa. Suomalaistiimin puolelta sopimuksen allekirjoittivat Mika Uusi-Simola ja Sami Seliö.

”F1-veneiden MM-sarjaan ja sarjassa menestymiseen on viime vuosina panostettu poikkeuksellisen paljon. Kysymyksessä on kasvava laji. Yhteistyösopimuksemme taloudellinen tuki on merkittävä, joten sopimus Sharjahin kanssa parantaa oleellisesti mahdollisuuksiamme taistella jatkossakin voitoista ja mestaruuksista”, Seliö jatkaa.

Lue myös nämä

X