Tilaa
Uutiset

Evinrude E-Tec -mallisto laajenee pienempiin

23.07.2008

KirjoittajaVenelehti

Ensi vuonna juhlittavan 100-vuotisen olemassaolonsa kunniaksi Evinrude esittelee vielä tämän kesän aikana kaksi uutta E-Tec-perämoottoria, jotka laajentavat mallistoa pienempään suuntaan. Uudet 25- ja 30-hevosvoimaiset moottorit tulevat myyntiin ensi kesän vesille, mutta saatetaan nähdä jo Helsingin Uiva 2008 -näyttelyssä.

Uudet moottorit ovat 2-sylinterisiä ja tilavuudeltaan 576 cm&³3;. Kumpikin moottori painaa lyhyenä 64 kiloa. Moottoreissa on elektronisesti säädettävä hitaan ajon toiminto sekä trimmi/kippikytkin, joka on sijoitettu ohjauskahvan päähän ja jota voidaan käyttää kättä siirtämättä. Ohjauskahva sisältää myös ”touch troll”-napin, joka toimii kuten vakionopeudensäädin säilyttäen optimaalisen hitaan ajon nopeuden. Moottorin laturi on nettoteholtaan 15 ampeeria ja kaikissa malleissa on vakiona käsikäynnistin.

E-Tec-perämoottorit eivät vaadi jälleenmyyjän huoltoa kolmeen vuoteen tai 300 tuntiin, pelkkä makeavesihuuhtelu merikäytön jälkeen ja automaattisen talvisäilytysohjelman käyttö riittää. Mallisto ulottuu uutuuksien esittelyn jälkeen 25 hevosvoimasta 300 hevosvoimaan. uutuusmoottorien hinta ei ole vielä selvillä, mutta se asettuu varmasti lähelle vastaavien nelitahtisten hintoja.

AI 23.7.2008

Lue myös nämä

X