Tilaa
Testit

Esittelyssä Simrad NSX -monitoiminäyttö – Uudella tasolla

Simrad on kääntänyt monitoiminäyttöjen kehityksessä uuden sivun NSX-mallin myötä. Helppo käytettävyys on nyt pääosassa runsaita toimintoja unohtamatta.

21.07.2022

Kirjoittajatimo kuukkanen

Kuvaajavalmistaja

Simradin uusi NSX-monitoiminäyttö sisältää paljon uudistuksia ja parannuksia muihin malleihin verrattuna. Se sijoittuu mallisarjassa lippulaiva NSS evo3S:n ja Go-perusmallin väliin. Entistä parempi käyttölogiikka ja kohtuullinen hinta tarkoittavat, että Simrad on valmistellut siitä syömähammasta, jota myydään urakalla. Jossain vaiheessa Go saattaa väistyä sen tieltä, mutta ei ihan vielä.

NSX on ollut työn alla jo vuosia. Pitkää kehitystyötä on vaatinut erityisesti siirtyminen Linux-pohjaisesta ohjelmistoalustasta Androidiin. Nyt näytön ohjelmisto ja elektroniikka on saatu toimimaan keskenään sujuvasti, ja Navico pääsi esittelemään NSX:ää kansainväliselle lehdistölle.

NSX:n on helppo povata toimivan päänavaajana Simradin ja todennäköisesti myös B&G:n ja Lowrancen laitesarjojen päivityskierrokselle. Laitteet tai osa niistä siirtynevät Android-käyttöjärjestelmän leiriin. Navicolla ei ole nykyään tapana hiiskua tulevista laitteista ja uudistuksista, mutta markkinointihenkilöiden kehonkielestä voi päätellä, että jotain tämänsuuntaista on odotettavissa.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X