Tilaa
Uutiset

Ensi viikonloppuna Päijänteelle

21.07.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Kuva: Volvo Päijännepurjehdus

Päijännepurjehdus on kerännyt yli 120 venekuntaa ihanalle Päijänteelle. Lähtö Jyväskylästä tapahtuu klo 10 ja ensimmäisiä odotellaan perille Padasjoelle puolilta öin. Palkinnot jaetaan sunnuntaina 25.7. klo 16.

Lisäksi omassa Volvo PäijänneRaid-kilpailussaan kiitävät F-18 katamaraanit, joita odotetaan toistakymmentä lähtöpaikalle lauantaina klo 10:15. 

Myös viikonlopun ennakkokilpailu Volvo PrePäitsi on kerännyt hyvän määrän osallistujia. Perjantain kiihkeään ratalähtökilpailuihin on tulossa reilut parikymmentä nopeaa Raidin katamaraania sekä urheilu- ja kevytvenettä. Jännittävä kisa alkaa puolilta päivin ja parhaat palkitaan klo 20.

Vielä ehtii mukaan

Jälki-ilmoittautuminen Volvo Päijännepurjehdukseen on vielä mahdollista jopa lauantai-aamuna 24.7. klo 9 saakka kilpailupaikalla Jyväskylän Juurikkasaaressa. Siellä ilmoittautuessa on varauduttava jälki-ilmoittautumismaksuihin.

Päijännepurjehduksen lähtösatamassa on joka vuosi sekä miehistön tarvitsioijoita että veneettömiä purjehtijoita. Gastipaikkoja on sekä ensikertalaisille että kokeneille kisailijoille. Jätä ilmoitus Päijännepurjehduksen gastipörssiin, kerro odotuksista ja taidoistasi ja odota yhteydenottoa.

Lisätiedot

Kuva: Volvo Päijännepurjehdus

Lue myös nämä

X