Tilaa
Uutiset

Domani 32 Lounge – Kaunotar Belgiasta

30.01.2022

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Belgia on meillä vähän tunnettu maa venevalmistajana, mutta mieltä lämmittävä erikoisuus on vasta viiden vuoden ikäinen, erittäin tyylikkäisiin päiväpursiin keskittyvä pienveistämö Domani Yachts.

Nyt valmistumassa on Domani 32 Lounge, veistämön viides malli. Perusidea on ennallaan: selkeää ja modernia puhdaslinjaisuutta sekä yksinkertaista, mutta tehokasta purjehdusta.

Keulassa on st-fokka, code0 tai pitkään puomiin halsattava suuri genaakkeri. Fokan ja isopurjeen nostimet ja säädöt tulevat laidoille kahden ratin eteen. Vinssit ovat sähköiset, joten trimmaus käy nappeja painelemalla sillä aikaa, kun vieraat nauttivat köydettömästä matkustamosta tai pitkän peräkannen aurinkopatjastosta.

Sisustuksen osalta ollaan edelleen tyylikkään päivänvieton tai yksinkertaisen retkitason vaiheilla, vaikka mukavuuksiin on lisätty vesi-wc ja hyvin kompakti cocktailpentteri.

Käyttöaluetta laajentaa nostoköli (1,2-2,0 m), mutta veneen paino nousee jo trailerikelpoisuuden ylärajoille (2 000 kg). Domanin kaikki veneet käyttävät vain sähkömoottoreita, niin myös uutuusmalli.

Ensimmäiset Domani 32 Lounget uskotaan saatavan vesille ja purjehtimaan tulevan kesän aikana.

Lisätiedot Domani Yachts

Domani 32 Lounge

Lue myös nämä

X