Tilaa
Uutiset

Dehler 46SQ – Dehlerin suurin

02.05.2022

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Dehler esittelee kesällä mallistonsa uusimman ja suurimman purren. 46 SQ lähestyy valmistajan linjan mukaisesti miellyttävän helppoa matkapurjehdusta urheilullisen otteen ja suorituskyvyn puolelta.

Ilmoitettu vakiouppouma on kiitettävän kevyet 11 500 kg ja purjeala luovilla siihen nähden korkea 116,73 m². Lisäpotkua saa vaihtamalla alumaston metriä korkeampaan hiilikuituiseen ja oikaisuvoimaa peräti neljästä kölivaihtoehdosta. Keulapuomi codea ja genaakkeria varten tulee vakiona, samoin harvinaisempi mahdollisuus rullattavalle staysailille. Oletuspurje keulaan on 105% rullagenua.

Nykypurreksi sangen solakassa rungossa on yksi peräsin, mutta parraslinjan leveys sallii kahden ratin ohjaamon. Sen keulanpuolella avotila on pitkä ja selkeä: kaksi suoraa penkkiä ja keveän näköinen klaffipöytä. Kuusi vinssiä on sijoitettu avotilan reunuksille ja ruffille niin, että aktiivinen miehistöpurjehdus sujuu kompuroimatta.

Dehler 46SQ

Omistajan kajuutta toiletteineen on keulassa. Peräkajuutat saa parivuoteilla, yhdellä punkalla tai kahdella yhdistettävällä pedillä. Päätoiletti ja L-pentteri sijoittuvat portaikon molemmin puolin. Salongin styyrpuurin laidalla on aina U-sohva ruokapöytineen, mutta paapuurin järjestelyssä vaihtoehtoja on enemmän, pitkästä yhtenäisestä sohvasta navigointipisteellä tai lisäkaapistolla varustettuun.

Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on veistämön tuttuun tapaan runsaasti. Niitä voi selata nettisivulta löytyvällä 3D-mallinnusohjelmalla.

Dehler 46SQ

Lisätiedot Hanse Yachts ja Han Sail

 

Lue myös nämä

X