Tilaa
Uutiset

CR 390 – malliston kolmas ja pienin avomerijahti

15.05.2023

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Orustin saaren laatuveistämöihin kuuluva CR Yachts tuo mallistoonsa kolmannen ja sen pienimmän avomerijahdin. CR 390 on sisartensa tapaan decksaloon-pursi ja siinä on kiinnitetty erityistä huomiota käsittelyn helppouteen pienellä miehistöllä sekä matkustuksen suojaisuuteen ikävissä keleissä.

Rungossa on keskitetty uppouma ja syvä, leikkaava keula pehmentää kulkua suuressa aallossa. Avotila ulottuu perään saakka ja kaikkien purjeiden (iso, st-fokka, code0 ja genaakkeri) jalukset on vedetty kahden ratin luokse. Kansirakenteen korkeus antaa suojaa matkustajille.

Sisustuksessa on kolme valmista vaihtoehtoa sekä mahdollisuus muokata niitä asiakkaan toiveisiin. Keulassa ja perässä on aina kahden hengen kajuutat ja keskellä paapuurissa sohvaryhmä, joka on korotettu antamaan näkymät ulos ruffia kiertävästä ikkunanauhasta. Sitä hyödyntää myös sisäohjaamo, josta purjehdus onnistuu kuivassa ja lämpimässä, kaksinkertaisten lasien suojissa.

Varastotiloja on paljon sekä venetarvikkeille että ruokahuollolle, koska vene on tarkoitettu toimimaan omavaraisena pitkillä valtamerimatkoilla. Siksi tilavaraukset mm. generaattoreille, vesikoneille ja vastaaville ovat valmiina. Luonnollisesti laitteet saa myös jo tehtaalla veneeseen asennettuina.

Lisätiedot Sweden Yachts Group

CR 390 DS

Lue myös nämä

X