Tilaa
Uutiset

Combo 38 – uudenlainen asuntovene Uivassa

18.08.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Combo 38

Ähtävässä toimivan Freeboats Oy:n alkuperäisenä ajatuksena oli rakentaa kelluva sauna. Pian kuitenkin todettiin, että markkinoilla ei juuri ollut moottorikatamaraaneja. Ajan myötä konsepti kehittyi kaikki mukavuudet omaavaksi katamaraaniveneeksi. Sauna on kuitenkin vielä jäljellä.

Kokeneiden pohjanmaalaisten veneenrakentajien yhteistyönä syntyi Pietarsaaressa moottorikatamaraani Combo 38, johon pääsee tutustumaan Uivassa venenäyttelyssä (laituri 3) 

Tämä neljä metriä leveä kelluva kesämökki on kahden rungon ansiosta erittäin vakaa. Katto on korkealla ja veneessä on runsaasti tilaa: kolme huonetta, suuri keittiö ja sauna – vaihtuvalla näköalalla.

Yläohjaamoa lukuunottamatta koko tilava kansi on yhdellä tasolla. Liikkuminen on helppoa ja turvallista sekä taaperoille että iäkkäillekin matkustajille.

Veneen rungot on valmistettu alumiinista, ylärakenne lujitemuovista, ikkunat ja ovet alumiinista ja sisustus suomalaisesta koivusta.

Kaksi 170 hv sisämoottoria antavat 25 solmun matkanopeuden. Keulapotkurin ansiosta vene on leveydestään huolimatta helppo hallita.

Combo 38 on varustettu loma-asunnon kaikilla mukavuuksilla. Asiakas valitsee veneen tilatessaan sen varustetason ja väriskaalan.

Lisätietoja

Combo 38_1

 

Lue myös nämä

X