Tilaa
Uutiset

Buster myös Hondalla

11.08.2008

KirjoittajaVenelehti

Vasta viime viikolla kuultiin, että Buster-veneet esiasennetaan ensi vuoden alusta haluttaessa Suzukin perämoottoreilla. Yamahan esiasennuksia on tehty Bustereihin vuodesta 2002 lähtien. Uusin uutinen kertoo, että Honda-perämoottorit on nyt liitetty kasvavaan joukkoon. Esiasennuksia tehdään kaikkiin malleihin pienimpiä Buster S ja Buster XS -veneitä lukuunottamatta.

Esiasennuksella tavoitellaan ajansäästöä etenkin venemyynnin kiireisimmän kevätsesongin aikana. Pyrkimys on, että veneiden toisinaan hyvinkin pahasti ruuhkautuneet luovutukset nopeutuvat. Esiasennuksessa veneisiin kiinnitetään tehtaalla kokoonpanon yhteydessä moottorin mittaristo ja hallintalaitteet. Esiasennuksen jälkeen vene on ajovalmis, kun jälleenmyyjä kiinnittää moottorin paikalleen ja liittää kaapeloinnit. Perinteisesti hallintalaitteet on asennettu vasta jälleenmyyjän tiloissa sen jälkeen, kun asiakas on valinnut veneeseen haluamansa moottorin.

Ruotsissa ja Tanskassa Busterien maahantuoja on Yamaha Motor Scandinavia ja veneet esiasennetaan aina Yamaha-moottoreita varten. Vuoden 2009 alusta Yamaha-yhteistyö laajenee myös Norjan markkinoille.

AI 11.8.08

Lue myös nämä

X