Tilaa
Mainos

Buster Magnum Cabin 2022 — Huoleton ja luotettava joka sään jätti

Busterin hyttiveneiden tuore tulokas on kahdeksalle hengelle suunniteltu tyylikäs, mukava ja helposti hallittava joka sään vene.

08.02.2023

KirjoittajaMAINOS: BUSTER

Buster Magnum Cabin on todella pitkän veneilykauden vene. Tilaa piisaa ja lukuisat toiminnalliset yksityiskohdat puhuvat puolestaan.

Magnum-perheen avoveneiden tapaan Cabinin ajo-ominaisuudet ovat urheilulliset, ja runkorakenne perustuu uuden Buster Super- Magnumin runkoon.

Magnum Cabinin suunnittelussa on painotettu yhteysvenekäyttöä. Reilun seitsemän ja puolen metrin runko on alumiinia, kansi ja hytti lujitemuovia. Valtavien panoraamaikkunoiden, täysleveän avattavan kattoikkunan ja esteettömän 360 asteen näkymän ansiosta sisätilojen tuntu on avara kuin avoveneessä, mutta säältä suojassa.

Kajuutta on läpikuljettava ja kabiinissa on istumapaikat kuudelle hengelle. Takaosan suojaisaan avotilaan saa lisäksi klaffipenkit kahdelle. Avotilan saa lisävarusteena ulko-ohjauspisteen, josta venettä on helppo hallita yksin ajettaessa tai kalastettaessa.

Peräkannelta keulaan pääsee myös ulkokautta. Veneeseen on helppo nousta väljien kulkuväylien ja tukevien kaiteiden ansiosta.

Keulassa on suuri, tilavuudeltaan 350 litrainen säilytystila, kattokaiteet mahdollistavat kevyiden kattokuormien kuljetuksen ja katon takaosan targakaareen voi kiinnittää erilaisia lisävarusteita, kuten vapaputkia, hakuvalon ja tutkan.

Ohjaamossa on painotettu ergonomiaa. Vakiovarusteisiin kuulu mm. 16″ Buster Q -älynäyttö, Navionics-kartat, hydrauliohjaus, avotilan led-valaistus, tilttiratti, tuulilasinpyyhkijät, kansivalot, kuljettajan offshore-istuin, trimmitasot joystick-ohjauksella, Yamaha Y-COP -ajonestolaite, tyynysarja ja targakaari. Lisävarustevalikoima on todella laaja ja veneessä on valmius mm. keulapotkurin ja lämmittimen asennukselle.

UUTTA MOOTTORITEKNOLOGIAA

Moottoriksi valittavissa on joko hydraulisella ohjauksella varustetut Yamaha F225 tai F300 -moottorit tai sähköisillä hallintalaitteilla (Digital Electronic Control, DEC) varustettu Yamaha F300 V6 -uutuusmoottori. DEC on ollut aiemmin käytössä vain kaikkein suurimmissa XTO Offshore -lippulaivamalleissa. Pehmeästi ja tarkasti toimivan digitaalisen ohjauksen (Digital Electric Steering, DES) ansiosta veneen ohjattavuus on merkittävästi parempi kuin hydraulisella ohjausjärjestelmällä.

Suurimmalla moottorivaihtoehdolla Buster Magnum Cabinin huippunopeus nousee noin 45 solmuun. Matkanopeudella 25–30 solmua kulutus on Yamaha F300-moottorilla noin 1,3 l merimaililla lastista riippuen.

BUSTER MAGNUM CABIN
Pituus 7,58 m
Leveys 2,55 m
Paino 1650 kg
Henkilömäärä 8
Kantavuus 892 kg
Polttoainetankin tilavuus 280 l
Hinta alkaen 120 500 €

Lue myös nämä

X