Tilaa
Uutiset

Buster käynnistää vanhojen alumiiniveneiden kierrätyksen

13.01.2011

KirjoittajaKiti Westerback

 Buster

Hackmanin kierrätyskampanja käynnistyy helmikuun alussa jo 11. kerran. Tänä vuonna kierrätyskampanjointiin tulee mukaan myös Buster, joka käynnistää vanhojen alumiiniveneiden kierrätyksen.

Hackmanin kampanjan keräyspisteiden kautta on kerätty vuosien mittaan uudelleen kiertoon jo yli 500 000 kg alumiinia ja terästä. Tuosta kilomäärästä voisi valmistaa esimerkiksi 8,5 miljoonaa uutta Carelia-lusikkaa tai 2 000 Buster L -venettä.

Hackmanin helmikuinen kierrätyskampanja on tuttu ja innolla odotettu tapahtuma: suomalaisista 17 % ilmoittaa hyödyntävänsä kampanjoita keitto- ja paistoastioiden tultua tiensä päähän. Silti on arvioitu, että Suomessa kotitalouksien keitto- ja paistoastioista päätyy kaatopaikalle edelleen noin 30 %.

Helmikuusta
toukokuuhun

Buster tarjoaa 11.2. lähtien veneilijöille helpon tavan kierrättää vanhat alumiiniveneensä, merkistä riippumatta. 

Busterin alumiiniveneiden kierrätyskampanja käynnistyy Helsingin venemessuilta ja jatkuu toukokuun loppuun asti.

Vanhan alumiiniveneen omistaja voi soittaa Kuusakoski Oy:n palvelunumeroon 0800 30 880, jolloin hänen veneensä noudetaan veloituksetta mistä tahansa manner-Suomesta autotien päästä.

Koko helmikuun kestävään Hackmanin kierrätyskampanjaan kannustetaan kierrätyksen SM-kilpailulla. Lisäksi veneen kierrättävä veneilijä ja paistoastian kierrättävä kotikokki saavat ostoedun uuteen tuotteeseen. Keitto- ja paistoastioiden keräyspisteitä on Iittala-myymälöissä, Outleteissa ja jälleenmyyjien tiloissa; yhteensä noin 500.

Lisätietoja
www.hackman.fi
www.buster.fi
www.kuusakoski.com

 

 

 

 

 

Lue myös nämä

X