Tilaa
Uutiset

Brouwer palasi mammalomalta

23.06.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Carolijn Brouwer & Kyle Nico Bundock

Sari Multalan takavuosien kova hollantilainen kilpa- ja harjoittelukumppani, olympia- ja maailmanympäripurjehtija Carolijn Brouwer on palannut mammalomalta luodinnopean katamaraanin kippariksi.

Rouva osallistuu ensi viikonloppuna Round Texel -regattaan gastinsa Jeroen van Leeuwenin kanssa Viper-katamaraanilla, jota kaavaillaan Rion olympiaregattaan 2016 sekamiehistöjen kaksirunkoluokkaan.

Vuodesta 1978 lähtien Länsi-Friisein eteläisimmän saaren ympäri purjehdittava regatta on maailman suurin katamaraanikisa. Yli 60 meripeninkulmalle osuu voimakkaita vuorovesivirtauksia ja vaihtelevia tuulia. Avoin regatta houkuttelee satoja kattipurjehtijoita.

Rannalle jää isoäidin hoiviin nelikuukautinen Kyle Nico.

– Tämä on ensimmäisiä kertoja, kun olemme erossa yli pari tuntia. Hän kuitenkin kannustaa minua hyviin purjehduksiin. Mitä nopeammin purjehdimme, sitä nopeammin pääsemme takaisin rannalle.

Pojan geenien pitäisi olla purjehduksen suhteen kohdallaan, sillä australialaisella isällä Darren Bundockilla on Tornado-luokasta kaksi olympiakisojen hopeamitalia ja 12 MM-kultaa.

Lisätietoja

 

Lue myös nämä

X