Tilaa
Uutiset

Boston Whaler Realm 350 ja 380 – voimaa ja vauhtia

27.04.2023

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Boston Whaler on esitellyt uudet Realm 350 ja 380 mallinsa. Valmistajan kategorioissa Realmit luokitellaan nopeiksi risteilijöiksi, siis hieman erilleen maineen perustan luoneista jykevistä kalastusveneistä.

Rotevia ovat silti nämäkin ja siksi vaativat huimia konetehoja. Realm 380 painaa ilman moottoreita yli 7 700 kg ja muuttuvakulmainen V-pohja on perässä 23 astetta. Tehosuositus on 1200-1600 hevosvoimaa, joka koostuu 2-4:stä Mercuryn Verado V12/V10 perämoottorista. Pienempi Realm 350 on puolitoista tonnia kevyempi ja pärjää 750-1200 hevosvoimalla, edelleen Veradoilla.

Boston Whaler Realm 380

Kovan katteen suojaamat kahden hengen ohjaamot on sijoitettu styyrpuuriin laitaan. Paapuurissa kulkee korkean varalaidan suojaama kulkutie turkin tasolla keulasta perään uimatasolle asti.

Keulan avotiloissa on penkit ja aurinkotasot. Perässä piknik-pentterit ja huomattavan suuret kylmiöt on upotettu ohjaamon istuinkompleksiin, joka palvelee myös taaksepäin katsovana sohvana. Laitojen klaffipenkit avautuvat keskelle pystytettävien ruokapöytien ääreen. Perusjärjestely on molemmissa samankaltainen, mutta isommassa veneessä kaikin puolin väljempi.

Boston Whaler Realm 380

Pienemmässä Realmissa suuren pulpetin sisältä löytyy suihkulla varustettu toiletti sekä kahden penkin pöytäryhmä, jonka saa sijattua vuoteeksi. Isommassa veneessä sisätila jatkuu pulpetista eteenpäin keulakannen alla, joten väljyys sallii jo varsin kunnollisen kajuutan pitkine vuodesohvineen.

Boston Whaler Realm 380

Lisätiedot

Marinepalvelu

Boston Whaler

Lue myös nämä

X