Tilaa
Uutiset

Boston Whaler 360 Outrage – Isosti ja avoimesti

19.04.2022

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Amerikkalainen legenda Boston Whaler päivittää mallistoaan harvaan tahtiin. Miamin venenäyttelyssä esiteltiin kuitenkin uusi tulokas Outrage-sarjan keskivaiheille.

360 Outrage on suunniteltu tupla-asennettaville Mercuryn uusille 600 hv V12-Veradoille tai 300-450 hv Veradoille kolmiasennuksena. Hurjat tehot ovat vaatineet jopa Boston Whalerin mittapuulla jykeviä rakenteita, joten 11,12 m pitkän veneen kuivapainoksi ilman moottoreita ja perusvarustuksessa tulee yli kuusi tonnia.

Ympärikäveltävän veneen laitakorkeus sisällä on vähintään 70 cm. Se antaa suojaa keulan ja perän avotiloissa oleskeluun ja pääkäyttötarkoitukseen avomerikalastukseen. Perälaitaan on upotettu yli 200 litran sumppu eläville syöteille.

Keskellä venettä on korotettu kolmen penkin ohjaamo. Ratti on keskellä ja Simradin suuret monitoiminäytöt ulottuvat koko pulpetin leveydelle. Yläohjaamoon noustaan keskeltä venettä, taakse katsovien penkkien välistä. Siellä on perushallintalaitteet sekä joystick-ohjaus satamamanöövereitä sekä että veneen käsittelyä suuren kalan tärppitilanteita varten.

Ohjaamon alla on wc:llä varustettu huolto- ja varastotila kalastusvälineille. Tilan seinästä aukeaa keulaan päin avautuva minikajuutta, jossa on kahdelle hengelle hyvin riittävän kokoinen vuode.

Lisätiedot Boston Whaler, Marinepalvelu

Lue myös nämä

X