Tilaa
Uutiset

Blue Nights kakkoseksi Porto Cervossa

21.10.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Porto Cervo

Sardinian Porto Cervo oli syyskuussa entistäkin upeampi näky Swan-regatan kerätessä paikalle satakunta venealan häikäisevintä kelluvaa kaunotarta. Rolex Swan Cup tarjosi viikon ajan tiukkaa kilpailua ja rentoa oheisohjelmaa.

Blue Nights

Vuoden 2010 Swan 45 MM:ssä jyräsivät pohjoiseurooppalaiset veneet. Voiton vei saksalainen Earlybird, toiseksi ylsi suomalainen Blue Nights ja kolmanneksi belgialainen Samantaga. Blue Nights oli ainoa suomalainen arvopaikalle kisannut Swan.

– Uurastimme koko viikon ja alun kompastelujen jälkeen kolme viimeistä päivää olivat täydellisiä. Taktiikkamme ajaa oikealle osoittautui oikeaksi. Näissä oloissa oli tosi haastavaa keskittyä ajamaan tasaisesti ja kovaa. Viikko oli monin tavoin sykähdyttävä, ja olemme hyvin tyytyväisiä sijoitukseemme, riemuitsi Blue Nightsin omistaja ja kapteeni Tea Ekengren-Saurén.

Blue Nights 2010

Swan 45 -luokassa on ensi vuodesta lähtien tarkoitus kilpailla joka toinen vuosi maailmanmestaruudesta ja lisäksi järjestää vuosittain regatat Välimeren alueella ja Pohjois-Euroopassa.

Kuvat: Rolex/Carlo Borlenghi

Lue myös nämä

X