Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Testit

Bayliner Ciera 8 – Muhkea muoto, ohut hinta

Bayliner Ciera 8 tarjoaa paljon tilaa pienissä mitoissa ja kohtuullisella hinnalla. Moni muukin asia on ennallaan, mikä näkyy etenkin sisustuksen viimeistelyssä.

07.01.2016

Kirjoittajaja kuvat Tuomo Kanerva

Bayliner on yksi tunnetuimmista yhdysvaltalaisista venemerkeistä Suomessa. Tunnettuus on perua 80- ja 90-lukujen taitteesta, jolloin edulliset jenkkiveneet rynnivät suomalaisten venepaikoille. Capri-lisänimellä kulkeneiden BR- ja DC-mallien lisäksi suuren suosion saavuttivat korkearunkoiset Ciera-mallit.

Korkearunkoiset ja asuttavat veneet ovat olleet bowridereiden lisäksi Baylinerin tavaramerkki, tietysti edullisen hinnan lisäksi. Mallistossa on ollut puolisenkymmentä eri kokoista asuttavaa mallia, kunnes viime vuonna suuntaan tuli täyskäännös: kokonainen mallisto kutistettiin tasan yhteen malliin ja Ciera-lisänimi otettiin jälleen käyttöön.

Malliston kutistaminen on seurausta maailmanlaajuisesta ilmiöstä, jossa yöpyminen veneessä vähenee ja päiväkäyttö kasvaa. Myös Bayliner on esitellyt useita laajennetulla keulakannella varustettuja Deck Boat -malleja ja yhden lujitemuovisen ”ponttoniveneen”.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Bayliner Ciera 8

Kiitämme

+ hintaa

+ ajettavuutta

+ tilaratkaisuja

Moitimme

– viimeistelyä

– säilytystiloja sisällä

X