Tilaa
Uutiset

Baltic Yachtsille DNV:n laatu-, työturvallisuus- ja ympäristösertifikaatit

31.03.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Baltic 112 Nilaya

Pietarsaaressa toimiva Baltic Yachts on saanut ensimmäisenä alansa yrityksenä DNV:n (Det Norske Veritas) sertifikaatit tuotannon laadulle, työturvallisuudelle ja ympäristönäkökohdille.

Baltic Yachtsin laatu- ja tuotantoinsinööri Andreas Snellman kertoo, että ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmien käyttöönottoprosessin avulla on yrityksen henkilökunta tullut entistä tietoisemmaksi ympäristö- ja turvallisuusnäkökohdista ja omassa päivittäisessä työssään jokainen pääseekin osaltaan edistämään entistä turvallisemman ja viihtyisämmän työpaikan luomisessa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme nämä arvostetut sertifikaatit vuoden ahkerointiprosessin jälkeen. Uskon vahvasti, että tämän sertifiointiprosessin aikana selkeytetyt ja tehokkaammat prosessit vaikuttavat myönteisesti yhtiön kannattavuuteen ja kilpailukykyyn sekä tuo lisää uskottavuutta kansainvälisessä toimintakentässä. Lisäksi uudet toimintajärjestelmät vahvistavat Baltic Yachtsin imagoa työnantajana, joka välittää työntekijöistään ja aktiviisesti pyrkii työskentelemään entistä turvallisemman työympäristön puolesta, sanoo Baltic Yachtsin toimitusjohtaja Marjo Keiramo.

Lisätietoja

 

Lue myös nämä

X