Tilaa
Testit

Axopar 45 XC Cross Cabin – Suuri ja kaunis

Axopar 45 XC Cross Cabin on kuin Sveitsin armeijan linkkuveitsi: ominaisuuksia on enemmän kuin kohtuudella voi odottaa sopivan.

09.08.2023

KirjoittajaAri Inkinen

KuvaajaMarkus Pentikäinen

Lippulaiva on jokaisen varustamon ja venevalmistajan ylpeydenaihe. Siinä yleensä tiivistyy kaikki osaaminen ja ymmärrys, jotka ovat matkan varrella kerääntyneet; lippulaivalla halutaan näyttää parasta.

Axopar esitteli lippulaivansa, Axopar 45 XC Cross Cabinin, viime vuoden puolella. Vielä tuolloin liikuttiin prototyyppiasteella, mutta menneen talven mittaan vene on vähitellen löytänyt lopullisen muotonsa ja olemuksensa.

Axopar 45:n mallipaletti käsittää viisi eri versiota samalle rungolle: täysin avoin Spyder, kolme katoksellista mallia, eli T-Top, Sun-Top ja Cross Top, sekä koeajomme vene, kajuutallinen Cross Cabin. Viime mainitustakin on neljä erilaista versiota, joiden erot löytyvät lähinnä perän alueelta.

Kesäkuinen sää suosi koeajoa. Suomen saaristo näytti parastaan, samoin vene niin satamissa ja salmissa, kuin avomerellä ja poukamissa. Axoparin monipuolisuus ja monikäyttöisyys pääsivät oikeuksiinsa.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X